Zettahost Review 2020 – Kun je het echt vertrouwen?

zettahost mainAls je haast hebt en gewoon de bottom line wilt: voor dezelfde prijs als Zettahost kun je veel betere servers krijgen met 24/7 ondersteuning met Hostinger, dus waarom zelfs de moeite doen?!


Zettahost is een full-service hostingbedrijf dat zijn reis in 2002 begon. Tegenwoordig biedt het gedeelde, semi-toegewijde en cloudhosting samen met resellerprogramma’s, domein- en e-maildiensten en SSL-certificaten. De website van het bedrijf is beschikbaar in het Engels.

Functies en gebruiksgemak

zettahost 1

Zettahost biedt drie gedeelde cloudhostingplannen – GRATIS (een gratis abonnement met beperkte middelen), persoonlijk en zakelijk met:

 • Gratis activering
 • 99,9% uptime-garantie
 • Stabiel Linux-besturingssysteem met Apache
 • phpMyAdmin en MySQL (v.5) databases
 • PHP 5/7
 • 3200+ Perl-modules
 • GD-bibliotheek voor het dynamisch maken van afbeeldingen
 • Gedetailleerde verkeersstatistieken voor uw hostnamen
 • Firewall, spambeveiliging (SpamAssassin) en virusbescherming (ClamAV)
 • Webmail voor webgebaseerde toegang tot uw e-mails overal en altijd
 • POP3 / IMAP en SMTP-toegang
 • Webgebaseerde bestandsbeheerder
 • Volledig DNS- en WHOIS-beheer
 • EPP Key Control (autorisatiecode vereist voor domeinoverdracht)
 • Volledig uitgerust, webgebaseerd geavanceerd bedieningspaneel

Deze abonnementen variëren voornamelijk in termen van schijfruimte (1 GB – onbeperkt), gegevensoverdracht (5 GB – onbeperkt) en het aantal e-mail- en FTP-accounts (één – onbeperkt). Als u van plan bent om het GRATIS plan te kiezen, kunt u kiezen uit de plannen die zijn geoptimaliseerd voor WordPress en Joomla. U krijgt een jaar lang een gratis domeinnaam bij de persoonlijke abonnementen, terwijl het bedrijfsplan u een gratis levenslang domein biedt.

Het bedrijf biedt ook drie semi-dedicated hostingplannen (met één gratis domein voor het leven), drie cloud VPS-hostingplannen en een gratis resellerhostingprogramma, samen met zes SSL-certificaten en verschillende domeindiensten. Hoewel je iets andere plannen (met dezelfde namen) vindt onder cloudhosting en VPS-hosting, vertelde een klantenservicemedewerker me dat ze hetzelfde zijn.

Zettahost biedt RAID-back-up om haar klanten een grotere gegevensbetrouwbaarheid te bieden. Aangezien uw gegevens tegelijkertijd op twee harde schijven zijn opgeslagen, kan het bedrijf de back-up (als er een harde schijf crasht) herstellen vanaf de onaangetaste harde schijf.

Dankzij het gebruik van XEN Hypervisor-technologie biedt het bedrijf u een betere isolatie van de VPS, wat u op zijn beurt een betere beveiliging, controle en de mogelijkheid biedt om uw server volledig aan te passen.

Het bedrijf biedt u drie websitebouwers – BasicPages, Soholaunch en Concrete5, die u kunt gebruiken om uw website eenvoudig te ontwerpen en verder te ontwikkelen zonder speciale vaardigheden te vereisen. Zettahost biedt u ook een in eigen beheer ontwikkeld hosting-configuratiescherm dat is uitgerust met het applicatie-installatieprogramma met één klik – Zacky Installer. Het wordt geleverd met meer dan vijftig van de meest populaire softwaretoepassingen (voor CMS-en, blogs, wiki’s, e-commerce enz.), Die u eenvoudig kunt installeren.

Prijzen en ondersteuning

zettahost 2

De gedeelde hostingplannen van Zettahost zijn goedkoop. U kunt voor deze abonnementen betalen in EUR, USD of GBP op basis van de regio waarin u zich aanmeldt of kiest tijdens het factureren. Betalingen kunnen worden gedaan via PayPal, Worldpay en BitPay. De beschikbare factureringsperioden zijn drie maanden, zes maanden, één jaar, twee jaar, drie jaar, vier jaar en vijf jaar. De factureringsperiode voor het GRATIS abonnement is onbeperkt.

Alle nieuw geregistreerde accounts en upgrades van gratis naar betaalde accounts van Zettahost krijgen een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het is echter alleen van toepassing op jaarlijkse (één tot vijf jaar) webhostingplannen. Voor abonnementen van een maand voor de VPS van het bedrijf en semi-dedicated hostingplannen, kan slechts vijf dagen na de eerste bestelling een terugbetaling worden aangevraagd.

Zettahost biedt 24/7 technische ondersteuning. U kunt de klantenondersteuning van het bedrijf bereiken via telefoon, e-mail, livechat, een online contactformulier en een ticketsysteem (dat is alleen voor klanten die moeten inloggen op hun accounts). Ik probeerde livechat en kreeg snel antwoord.

Zettahost biedt een uitgebreide hostingencyclopedie (vergelijkbaar met een kennisbank) die nuttige informatie bevat om u te helpen betere beslissingen te nemen wanneer u uw hostingplan, domeinen, SSL-certificaten, enz. Kiest en uw nieuwe website maakt.

Hoeveel kost Zettahost? Zettahost biedt abonnementen aan van $ 0 tot $ 4. De prijs is afhankelijk van het type hostingpakket dat u kiest. U kunt de bijgewerkte prijstabel (wekelijks bijgewerkt) hieronder bekijken.
Welk Zettahost-plan moet ik krijgen? Mijn aanbeveling is om te beginnen met een goedkoper plan. U kunt later altijd upgraden. Zettahost kan je helpen met de migratie naar een duurder plan. De toename van bezoekers duurt vaak langer dan verwacht en u zou niet veel geld moeten betalen totdat de behoefte zich voordoet. Uiteraard kunnen uw wensen variëren en kunt u overleggen met een hostingexpert van Zettahost hier.
Hoe goed is de klantenondersteuning van Zettahost? Zettahost staat niet gerangschikt als een van onze beste webhosts. Maar dat kan ook een gevolg zijn van het feit dat Zettahost een kleine, onder de radar zijnde, hostingprovider is. Er zijn voordelen voor een klein hostingbedrijf – als klant bent u belangrijker voor hen. U kunt ook onze vergelijking van de bekijken meest populaire webhostingservices hier.

Hoe past Zettahost bij de concurrentie?

Als u van plan bent uw eigen website te hebben, kunt u de wateren testen met het GRATIS hostingplan van Zettahost. Zodra u de basiskennis van hosting heeft verworven, kunt u upgraden naar een hoger betaald abonnement met geavanceerde functies.

Weet u nog steeds niet zeker of dit de juiste webhost voor u is? Bekijk onze top aanbevolen webhosts meer leren.

Voordelen

 • 17 jaar ervaring in de sector
 • Gratis en goedkope hostingplannen
 • In eigen beheer ontwikkeld hostingcontrolepaneel
 • 30 dagen geld-terug-garantie (shared cloud hosting)

Nadelen

 • Beperkte betalingsmogelijkheden
 • Enige verwarring over de cloud- en VDS-plannen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map