Scriptcase Host Review 2020 – betekent groter beter?

Scriptcase-Host-overzicht 1Scriptcase Host is een klein hostingbedrijf dat simpelweg niet past bij grote merken zoals Hostinger. De grotere hostingbedrijven bieden simpelweg een betere prijs voor vergelijkbare configuratie.


Scriptcase Host is een internetprovider die in 2000 is opgericht. Het hostingbedrijf streeft ernaar om snelle en betrouwbare hostingservices voor blogs en websites aan te bieden, samen met scriptcase-applicaties aan bedrijven in Brazilië en verschillende andere landen, waaronder Mexico, Colombia, de Verenigde Staten en Chili..

De Scriptcase Host-website is beschikbaar in zes talen: Engels, Spaans, Italiaans, Russisch, Frans en Portugees.

Functies en gebruiksgemak

Hieronder volgt een lijst met standaardfuncties die klanten kunnen verwachten met de hostingoplossingen van Scriptcase Host:

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Anti-DDoS-bescherming
 • Gratis nachtelijke back-ups
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • Gratis websiteoverdracht
 • Gratis SSL-certificaat
 • Keuze uit PHP-versies
 • MariaDB / Mysql-databases ondersteunen
 • Softaculous installatie met één klik van meer dan 343 scripts
 • Cpanel-bedieningspaneel

Scriptcase Host webhostingoplossingen worden altijd geleverd met de nieuwste tools en technologieën om u te helpen bij het opzetten en beheren van uw website. De leverancier doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het servers zijn up-to-date. Alle hostingplannen worden geleverd met PageSpeed, de optimalisatie die Google vaak gebruikt om HTML-code te ordenen, afbeeldingen te comprimeren en de laadtijd van webpagina’s te verbeteren.

Hostingoplossingen van Scriptcase Host zijn ontworpen voor het hosten van websites van elke omvang; van kleine blogs tot grote websites van grote ondernemingen. De webhostingpakketten worden geleverd met schijfruimte variërend van 3 GB tot 30 GB. Alle pakketten hebben een optie om uw gewenste PHP-versies en modules te selecteren. Daarnaast kunt u het cachesysteem, MariaDB (Mysql), MySQL, Firebird, SQLite, PostgreSQL-databases gebruiken.

Scriptcase Host presteert gratis dagelijkse back-ups en slaat ze op een periode van 15 dagen. Om van deze gratis back-upoplossing te genieten, mag de website van een klant niet groter zijn dan 20 GB. Voor elke website die groter is dan 20 GB worden extra kosten in rekening gebracht.

Prijzen en ondersteuning

Hosting van Scriptcase Host plannen zijn redelijk betaalbaar en bevatten behoorlijk geavanceerde functies. Prijzen worden vermeld in Amerikaanse dollars en Braziliaanse real. De leverancier biedt een maandelijkse factureringscyclus, maar ook een korting van 15% voor klanten die jaarlijkse betalingen doen.

Hoewel het bedrijf een hoog niveau van serverbeschikbaarheid behoudt, is het dat wel heeft geen uptime-netwerkgarantie. Scriptcase Host biedt aan om elke nieuwe klant zijn geld terug te betalen als de gebruiker binnen 30 dagen na het gebruik van zijn hostingoplossingen niet tevreden is met het aanbod.

Het technische ondersteuningsteam is bereikbaar via e-mail, ticketsysteem en live chat-ondersteuning, hoewel de leverancier geen telefoonnummer voor ondersteuning biedt. Van de leverancier ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar. Het reageerde op de ondersteuningsmail die ik ze in minder dan vier uur heb gestuurd.

Scriptcase-Host-overzicht 2

Scriptcase Host heeft ook een gedetailleerde gedetailleerde kennisbank met vrij nuttige artikelen en tutorials om gebruikers te helpen het meeste uit dit hostingplatform te halen.

Hoeveel kost Scriptcase Host? Scriptcase Host biedt meerdere abonnementen, van hoog naar laag geprijsd. De prijs is afhankelijk van het type hostingpakket dat u kiest. U kunt de bijgewerkte prijstabel (wekelijks bijgewerkt) hieronder bekijken.
Welk Scriptcase Host-abonnement moet ik krijgen? Mijn aanbeveling is om te beginnen met een goedkoper plan. U kunt later altijd upgraden. Scriptcase Host kan u helpen met de migratie naar een duurder abonnement. De toename van bezoekers duurt vaak langer dan verwacht en u zou niet veel geld moeten betalen totdat de behoefte zich voordoet. Uiteraard kunnen uw wensen verschillen en kunt u overleggen met een hostingexpert van Scriptcase Host hier.
Hoe goed is de klantenondersteuning van Scriptcase Host? Scriptcase Host wordt niet genoemd als een van onze beste webhosts. Maar dat kan ook een gevolg zijn van het feit dat Scriptcase Host een kleine, onder de radar zijnde, hostingprovider is. Er zijn voordelen voor een klein hostingbedrijf – als klant bent u belangrijker voor hen. U kunt ook onze vergelijking van de bekijken meest populaire webhostingservices hier.

Hoe komt Scriptcase Host overeen met de concurrentie?

Met meer dan 19 jaar ervaring in de Braziliaanse hosting-industrie heeft Scriptcase Host vandaag de dag alle kennis en ervaring om de meeste hostingproblemen waarmee een website te maken kan krijgen, aan te pakken. En met datacenters in Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika kan het met gemak hostingoplossingen leveren aan bedrijven in al deze regio’s.

Scriptcase Host biedt misschien een goede service tegen een redelijke prijs, maar komt overeen met de top webhostingbedrijven? We vinden het moeilijk om ‘ja’ te zeggen.

Voordelen

 • Biedt gratis dagelijkse back-ups tot 15 dagen
 • Gebruikers kunnen hun gewenste PHP-versies selecteren
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Zeer responsief ondersteuningsteam dat 24/7 beschikbaar is

Nadelen

 • Geen telefonische ondersteuning
 • Geen uptime-garantiebeleid
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map