GearHost Review 2020 – Wat zeggen gebruikers?

Als je haast hebt en gewoon de bottom line wilt: voor dezelfde prijs als GearHost kun je veel betere servers krijgen met 24/7 ondersteuning met Hostinger, dus waarom zelfs de moeite doen?!


Ryan Kekos, oprichter van GearHost, lanceerde voor het eerst de webhostingservice in 2000, waardoor deze uit de kelder van zijn moeder liep. Sindsdien is het bedrijf flink uitgebreid en bedient het nu een wereldwijd klantenbestand. Het bedrijf is gevestigd in Denver, Colorado en is gespecialiseerd in het leveren van diensten instapmodel cloudhosting voor zowel bedrijven als particulieren. Ze hebben vier datacenters in de Verenigde Staten, gevestigd in Denver, Irvine, Chicago en Ashburn.

Functies en gebruiksgemak

De belangrijkste focus van GearHost is om het te maken snel en gemakkelijk voor ontwikkelaars om cloudgebaseerde applicaties en websites te implementeren tegen een betaalbare prijs. Hun cloudgebaseerde hostingmodel betekent dat de gebruikelijke prestatieknelpunten en servicestoringen worden geëlimineerd en dat applicaties vier keer sneller werken dan op een typische gedeelde host.

Omdat ze een op ontwikkelaars gerichte hostingservice zijn, bieden ze volledige ondersteuning voor de nieuwste versies van scripttalen en frameworks, samen met servers die speciaal zijn geoptimaliseerd voor de extra belasting. En als u op enig moment meer middelen nodig heeft, kunt u ze met een enkele klik via hun verkrijgen minimalistische, eenvoudig te gebruiken admin-interface.

Naast de typische webhostingfuncties zoals een app-installatieprogramma met één klik, heeft GearHost ook enkele functies met toegevoegde waarde, zoals tweefactorauthenticatie, live app-monitoring, Git-publicatie en een DNS-manager.

GearHost heeft ook een indrukwekkende 99,99% uptime Service Level Agreement (SLA). Als de service onder dit tarief daalt, wordt dit teruggestort op uw account tegen het gemaakte uurtarief.

Prijzen en ondersteuning

Een van de voordelen van GearHost is dat abonnementen worden per uur gefactureerd, tot een maximum van 672 uur (28 dagen). U betaalt alleen voor het aantal uren dat u uw CloudSite gebruikt, en zelfs als u het die maand meer dan 672 uur gebruikt, wordt u alleen voor die 672 uur in rekening gebracht. Bovendien is uw CloudSite dat wel volledig schaalbaar: als u op elk moment meer middelen nodig heeft, kunt u uw factureringsplan rechtstreeks vanuit de interface wijzigen zonder uw service te verstoren.

GearHost

GearHost biedt zijn gebruikers een gratis plan om te experimenteren met .NET- en PHP-cloud-applicaties. Jij kan creëer tot vijf CloudSites en vijf databases zonder een creditcard – met een creditcard in ons bestand wordt deze limiet verhoogd tot 10 CloudSites en 10 databases. Dit is voldoende als u in de ontwikkelingsfase gewoon een paar websites test, maar de beperkingen voor opslag, CPU-gebruik en bandbreedte lijken vrij zwaar in vergelijking met andere gratis hostingopties op de markt. Er is ook geen geld-terug-garantie.

Bovendien lijkt hun toewijding aan klantenondersteuning in de loop van de jaren te zijn afgenomen. GearHost stond aanvankelijk bekend om zijn eersteklas 24/7 klantenondersteuning – u zou ze kunnen bereiken via sociale media, telefoon of e-mail, en u zou worden verbonden met een behulpzame en deskundige vertegenwoordiger die er alles aan zou doen om uw vragen op te lossen.

Maar hun belangrijkste ondersteuningskanalen zijn nu e-mail, een ticketsysteem voor ondersteuning of een gratis nummer dat alleen beschikbaar is tijdens de reguliere Amerikaanse kantooruren. Dit kan voor gebruikers in andere landen problematisch zijn; toen ik hun supportticketsysteem probeerde, kreeg ik pas de volgende werkdag een reactie. Dat gezegd hebbende, ze hebben wel een database met helpdocumentatie en antwoorden op veelgestelde vragen op hun website, zodat gebruikers indien nodig gemakkelijk hun eigen technische problemen kunnen diagnosticeren.

Hoeveel kost GearHost? GearHost biedt abonnementen van $ 0 tot $ 100. De prijs is afhankelijk van het type hostingpakket dat u kiest. U kunt de bijgewerkte prijstabel (wekelijks bijgewerkt) hieronder bekijken.
Welk GearHost-abonnement moet ik krijgen? Mijn aanbeveling is om te beginnen met een goedkoper plan. U kunt later altijd upgraden. GearHost kan u helpen met de migratie naar een duurder plan. De toename van bezoekers duurt vaak langer dan verwacht en u zou niet veel geld moeten betalen totdat de behoefte zich voordoet. Natuurlijk kunnen uw behoeften variëren en kunt u een hostexpert van GearHost raadplegen hier.
Hoe goed is de klantenondersteuning van GearHost? GearHost wordt niet gerangschikt als een van onze beste webhosts. Maar dat kan ook een gevolg zijn van het feit dat GearHost een kleine, onder de radar zijnde, hostingprovider is. Er zijn voordelen voor een klein hostingbedrijf – als klant bent u belangrijker voor hen. U kunt ook onze vergelijking van de bekijken meest populaire webhostingservices hier.

Hoe past GearHost zich aan de concurrentie aan?

Als op ontwikkelaars gerichte cloudhostingservice biedt GearHost verschillende voordelen in vergelijking met traditionele shared hostingservices. Ze zijn echter mogelijk het meest geschikt voor individuele ontwikkelaars en kleine bedrijven in plaats van grotere ondernemingen.

Voordat u een beslissing neemt, raden we u ten zeerste aan er een paar te bekijken alternatieve hostingbedrijven, die we ten zeerste aanbevelen.

Voordelen

 • Cloudgebaseerd platform zorgt voor optimale prestaties
 • Volledig schaalbare CloudSites
 • SLA voor 99,99% uptime
 • Facturering per uur – betaal alleen wat u gebruikt

Nadelen

 • Beperkte ondersteuningskanalen
 • Betaalde abonnementen zijn niet de goedkoopste voor startups
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map