Forpsi-recensie 2020 – Doet het zijn reputatie eer aan?

FORPSI is een handelsnaam van hun moederbedrijf Aruba, een van de grootste leveranciers van internet- en IT-oplossingen in Europa. FORPSI werd in 2005 door Aruba overgenomen en put nu uit hun ervaring met het beheren van meer dan twee miljoen klanten, 20.000 fysieke servers, twee miljoen domeinen en zes miljoen e-mailaccounts. FORPSI bedient voornamelijk de Tsjechische markt en richt zich op individuen en zakelijke klanten met hun hoogwaardige shared hosting, cloud computing, VPS-hosting en dedicated serveraanbiedingen. Ze hebben hun hoofdkantoor in Prachatice, een stad in de Zuid-Boheemse regio van Tsjechië.


Functies en gebruiksgemak

FORPSI’s meest populaire services zijn hun gedeelde en CMS-hosting.

Zij moedigen aan drie hoofd-CMS-en: WordPress, Joomla! en Drupal. Welk CMS-pakket u ook kiest, uw account wordt geleverd met dat CMS dat vooraf is geïnstalleerd op een speciaal gedeelte van een op Linux gebaseerde server. Als u nog geen domein heeft, kunt u deze aanschaffen FORPSI Domain + Hosting-pakket eenvoudig, wat een all-inclusive pakket is om u te helpen snel aan de slag te gaan met uw CMS naar keuze. Als alternatief, als u al een domein heeft, kunt u deze eenvoudig kopen Webhosting Makkelijk pakket en leid vervolgens de DNS van uw bestaande domein om naar hun servers.

Degenen die op zoek zijn naar gedeelde hostingpakketten hebben vier keuzes: Webhosting Easy, Webhosting Advanced, Webhosting Professional, en Hosting van F-Market. De gedeelde hostingpakketten worden allemaal geleverd met onbeperkte opslag, verkeer en e-mails; de pakketten variëren voornamelijk in het aantal databases, subdomeinen, gegeven e-mailopslag. Je krijgt ook gratis SSL-certificaten en een eenvoudig applicatie-installatieprogramma bij aankoop van een Linux hostingpakket. Helaas lijkt dat zo te zijn geen uptime-garantie voor al hun pakketten.

FORPSI Overzicht

De laatste optie, Hosting van F-Market, is voornamelijk bedoeld voor eigenaren van e-commerce websites. Dit omvat 10 e-mailadressen en overal van 1.000 tot 10.000 producten, afhankelijk van het geselecteerde pakket. Ook zullen eigenaren van online winkels die voor een wereldwijd publiek marketing doen, blij zijn te weten dat deze e-shop pakketten ondersteunen tot 15 talen en 100 valuta’s met het meest geavanceerde pakket – het basispakket ondersteunt slechts één taal en twee valuta’s.

Terwijl FORPSI alleen heeft één datacenter in Tsjechië, ze kunnen ook putten uit de middelen van hun grotere moederbedrijf, Aruba. Dit betekent dat ze ook hebben toegang tot de modernste datacenters in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Italië. Alle datacenters zijn volledig redundant en gebouwd met het oog op het hoogste niveau van connectiviteit, betrouwbaarheid en beveiliging bedienen heel Europa.

Prijzen en ondersteuning

De prijzen van FORPSI zijn uiterst betaalbaar voor hun Europese klantenkring, vooral als je bedenkt dat alle shared hosting pakketten onbeperkte opslag, bandbreedte en e-mails krijgen. Je krijgt zelfs een korting voor het eerste jaar van uw hostingcontract, en in tegenstelling tot de meeste hostingproviders, verhoogt FORPSI hun prijzen niet dramatisch na de promotieperiode.

FORPSI heeft een 18 dagen gratis proefversie van hun gedeelde hostingplannen, zodat u hun diensten ook zonder risico kunt testen. Ze lijken echter geen geld-terug-garantie te hebben.

Wat de ondersteuning betreft, vertrouwt FORPSI sterk op het handhaven van uitstekende serviceniveaus, dus de meeste klanten zullen geen problemen ondervinden met de uptime en connectiviteit van het netwerk. Waar u echter problemen kunt tegenkomen, staat op de zeldzame gelegenheid moet u contact opnemen met hun klantenondersteuning. Terwijl FORPSI adverteert met 24/7 klantenondersteuning, lijkt hun technische team alleen beschikbaar te zijn tijdens Europese kantooruren – en soms zelfs niet. Dit betekent dat als u server- of hostinggerelateerde problemen heeft, het even kan duren om contact met u op te nemen, wat mogelijk zakelijke leads en waardevolle marketingtijd kost.

Hoe past Forpsi bij de concurrentie?

FORPSI biedt uitstekende waarde in hun gedeelde en CMS-hostingpakketten, waardoor ze bijzonder aantrekkelijk zijn voor eigenaren van kleine tot middelgrote bedrijven. Hun beperkte klantenondersteuning op dit moment kan hen echter een minder aantrekkelijke optie maken voor grotere bedrijven die het hoogste prestatieniveau en klantenservice vereisen.

FORPSI biedt misschien een goede service tegen een redelijke prijs, maar komt overeen met de top webhostingbedrijven? We vinden het moeilijk om ‘ja’ te zeggen.

Voordelen

 • Onbeperkte opslag, bandbreedte en e-mails in shared hosting
 • Uiterst betaalbare pakketten
 • All-inclusive e-shop-pakketten beschikbaar
 • Gratis proefperiode van 18 dagen voor gedeelde hosting

Nadelen

 • Klantenservice ontbreekt
 • Geen geld-terug-garantie
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map