СерверЦхеап.НЕТ преглед 2020. – Не плаћајте док ово не прочитате

СерверЦхеап.НЕТ-Овервиев1СерверЦхеап.НЕТ је мала хостинг компанија која се једноставно не уклапа у велике брендове попут Хостингер. Веће хостинг компаније једноставно нуде бољу цену за сличну конфигурацију.


СерверЦхеап.НЕТ је са седиштем у Чикагу, САД. Њихов циљ је продаја 100% ССД виртуелних машина које су приступачне. Компанија је основана 2016. године и веб страница је доступна на енглеском језику.

Карактеристике и једноставност употребе

 СерверЦхеап.нет продаје само чисти ССД и НВМЕ складишни простор са несмереним пропусним опсегом. Ево основних карактеристика доступних у њиховим плановима:

 • 100% продужен уговор о нивоу услуге
 • Линук, БСД и Виндовс оперативни системи
 • Чисти ССД дискови у РАИД конфигурацији
 • Неизмерна ширина опсега
 • Подршка за ИПв4 и ИПв6 са обрнутим ДНС-ом

СерверЦхеап.НЕТ посједује сопствене сервере, који су распоређени у Цоресите дата центру у Чикагу. Иако компанија нема стварни центар података (што је увек пожељније), он посједује сервере и ИП адресе, због чега тврди да може понудити тако повољне цене.

Сервери раде чисти ССД (десет пута брже вријеме читања / писања диска у односу на уобичајени ХДД) и Конфигурација РАИД-а за врхунске перформансе и побољшану отпорност.

Импресивно је видети 100% гаранција расположивости, међутим, на веб локацији нема споразума о нивоу услуге. Контактирао сам службу за подршку и обавестио сам да, иако не постоји СЛА, последња 30 дана продужења је била 100%, а последња три месеца 99,9%.

Све су карактеристике усмерене на стручњаке, тако да нећете наћи ниједан алат прилагођен почетницима. Карактеристике додате вредности долазе у облику „Изван-опсежна ХТМЛ конзола “, која вам омогућава приступ вашем серверу путем подручја клијента за хитне случајеве и ако не желите да користите ССХ приступ.

Сви планови долазе са потпуни приступ роот-у, тако да можете лако да инсталирате, конфигуришете и оптимизујете свој сервер. Остале карактеристике укључују ИПв4 и ИПв6 подршку са тренутним обрнутим ДНС-ом, што се може обавити путем клијентске области и избором оперативних система Линук, БСД и Виндовс..

 Оно што ме је мало изненадило је да постоје ограничене могућности прилагођавања. Постоји неколико основних пакета и иако можете да изаберете свој оперативни систем, додате један додатни ИП и додате цПанел / ВХМ, не можете уопште да прилагођавате свој план. Иако није сасвим згодно, можете се обратити компанији директно како бисте се договорили за потпуно прилагођену опцију.

Постављање је гладак процес (као у ствари целокупна веб локација) и ваш нови сервер ће бити распоређен за неколико минута.

Цене и подршка

Цене су одличне. Заиста постоји план и цена за све. У ствари, неки од планова су тако јефтини, опростили бисте се јер мислите да купујете заједнички план хостинга. СеверЦхеап.НЕТ каже да су цене толико јефтине јер поседује сопствену инфраструктуру. Без обзира на разлог, цене су сјајне.

Планови се могу купити у месечним, кварталним, полугодишњим и годишњим терминима. Ако за једну годину унапред купите годину дана, попуст на цену је занемарљив. Можете отказати или надоградити у било ком тренутку.

СерверЦхеап.НЕТ-Овервиев2

Корисничка услуга ограничена је на контакт образац за веб страницу ради питања продаје а за техничку помоћ се упутите да се пријавите на зону само за клијента. Ако желите да истражите шаке о проблемима, на веб локацији постоји страница са ФАК-ом и помоћна документа.

Колико кошта СерверЦхеап.НЕТ? СерверЦхеап.НЕТ нуди планове од 3 до 50 долара. Цена зависи од врсте хостинг плана који одаберете. Ажурирану табелу цена (ажурирано недељно) можете видети доле.
Који план СерверЦхеап.НЕТ треба да добијем? Моја препорука је да почнем с јефтинијим планом. Увек можете надоградити касније. СерверЦхеап.НЕТ може вам помоћи при преласку на скупљи план. Повећање посетилаца много пута траје дуже од очекиваног и не бисте требали платити много новца док се не укаже потреба. Наравно, ваше потребе могу варирати и можете се посаветовати са стручњаком за хостинг из СерверЦхеап.НЕТ овде.
Колико је добра корисничка подршка СерверЦхеап.НЕТ? СерверЦхеап.НЕТ није рангиран као један од наших најбољих домаћина. Али то такође може бити резултат да је СерверЦхеап.НЕТ мали, испод радара, хостинг провајдер. Предности су малој компанији за хостинг – што вам је њихов клијент важнији. Такође можете да погледате наше упоређивање овде су најпопуларније услуге веб хостинга.

Како се СерверЦхеап.НЕТ подудара са конкуренцијом?

Ако сте програмер уморни од уобичајених великих играча на сцени виртуелног сервера и не треба вам мноштво опција за прилагођавање, препоручио бих вам да проверите СерверЦхеап.НЕТ. Цене су одличне, инфраструктура је солидна, а иако их не подржава СЛА, продужетак је одличан.

СерверЦхеап.НЕТ може понудити добру услугу по повољној цени, али да ли је у складу са топ веб хостинг компаније? Тешко је рећи „да“.

Прос

 • Добре цене за виртуелне приватне сервере
 • Избор оперативних система
 • 100% доступност (упозорење за СЛА)
 • Једноставно је за почетак

Цонс

 • Ограничене опције за услуге купцима
 • Недостатак опција прилагођавања
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map