БитХост.ио преглед 2020 – задовољава ли наше стандарде?

битхостио маин


Релативни новопечени Битхост основан је 2014. године. Они заузимају врло специфичну нишу у продаји Дигитал Оцеан, Линоде и Пакет гостовање у облаку које може бити купљене крипто валутама. Веб локација и подршка ове компаније доступни су на енглеском језику.

Карактеристике и једноставност употребе

битхостио 1

Битхост само препродаје хостинг из Дигитал Оцеан-а, Линоде-а и Пацкет-а. Упознавање са популарним хостингом у Дигитал Оцеан-у, ево неколико основних карактеристика овог конкретног хостинга:

 • 100% продужена услуга за СЛА у мрежи, 99,9% опћенито продужена употреба услуге за облаке
 • Резервне копије могу бити омогућене
 • Од 1ГБ до 192ГБ меморије
 • Од 1 до 32 вЦПУ-а
 • Пренос података од 1ТБ до 12ТБ

Што се тиче инфраструктуре, Битхост је помало јединствен од тога само препродаје цлоуд хостинг услуге обезбеђени од стране других. Али могу вам то рећи сервери су распоређени за мање од једног минута и сви њихови сервери користе 100% ССД складиште за брзине читања / писања диска до десет пута брже од традиционалних погона тврдог диска.

Битхост нуди четрнаест нивоа ресурса за Дигитал Оцеан хостинг, сваки са различитим нивоима меморије, вЦПУ, ССД и преносом. Најмањи планови долазе са 1ГБ меморије, 1 вЦПУ, 25ГБ ССД-ом и 1ТБ пријеносом. Највећи план долази са меморијом од 192 ГБ, 32 вЦПУ-а, 3.75ТБ ССД-ом и 12ТБ преносом. Они такође нуде десет нивоа Линоде хостинга, у распону од 1ГБ меморије, 1 језгра, 25ГБ ССД и 1ТБ до 192ГБ меморије, 32 језгра, 3840ГБ ССД и 20ТБ пријеноса. Коначно, нуде седам слојева хостинг пакета.

Како су препродавци хостинга, тако су и купци подложно Т-овима & Ц, СЛАс и посебне карактеристике од Дигитал Оцеан, Линоде, и Пакет компаније са пореклом Добра вест је да су ово три позната и угледна услуга хостинга у облаку, тако да можете бити сигурни да купујете врхунска инфраструктура подржана пристојним условима и одредбама.

Да бих вам дао идеју:

 • Дигитал Оцеан пружа 100% продужена мрежа СЛА и а 99,9% опште употребе СЛА за облак, са Повраћено изгубљено време на ваш рачун по сатници насталог.
 • Линоде има 99,9% гаранције за продужење рада на њихов хардвер и на мрежно повезивање.
 • Пакет има ниво услуге од 100% доступност за њихову мрежу.

Тхе једини начин плаћања је крипто валута, тако да је ово добра опција ако тражите степен анонимности плус заштиту која вам доноси не давање детаља о вашој кредитној картици. Иако су веома нова компанија која нуди релативно нову опцију плаћања, општи консензус на независним веб локацијама је да су поуздану компанију.

Цене и подршка

Цене су мало више од првобитних цена за Дигитал Оцеан, Линоде и Пацкет хостинг, који – како наводи Битхостова често постављана питања – треба да покрије курс валуте плус текуће трошкове Битхоста.

Битхост је додатна вредност омогућавајући вам куповину производа компанија које потичу од куће Битцоин (БТЦ) и друге крипто валуте, укључујући Литецоин (ЛТЦ) и Риппле (КСРП). Да платите, једноставно допуните свој рачун средствима, а износ по сату (израчунато као ваш месечни трошак дељен са 672) одузима се од стања вашег рачуна. Сва плаћања се не враћају, и упућени сте на одредбе и одредбе компанија које потичу када се ради о отказима.

Веб страница БитХост-а је прилично минимална, и кликом на везу за подршку једноставно се отвара прозор композиције е-поште у вашем прегледачу. Постоје без радног времена, без телефонских бројева, и нема докумената о помоћи на њиховој веб локацији, иако постоји мала страница ФАК. То је рекло, они одговоре брзо и стручно путем е-маила, и прегледи трећих страна наводе изврсну, поуздану и поуздану услугу корисника.

Колико кошта БитХост.ио? БитХост.ио нуди планове од 8 до 1790 долара. Цена зависи од врсте хостинг плана који одаберете. Ажурирану табелу цена (ажурирано недељно) можете видети доле.
Који БитХост.ио план треба да добијем? Моја препорука је да почнем с јефтинијим планом. Увек можете надоградити касније. БитХост.ио вам може помоћи при преласку на скупљи план. Повећање посетилаца много пута траје дуже од очекиваног и не бисте требали платити много новца док се не укаже потреба. Наравно, ваше потребе могу варирати и можете се посаветовати са стручњаком за хостинг из БитХост.ио овде.
Колико је корисна корисничка подршка БитХост.ио? БитХост.ио није рангиран као један од наших најбољих домаћина. Али то такође може бити резултат да је БитХост.ио мали, испод радара, хостинг провајдер. Предности су малој компанији за хостинг – што вам је њихов клијент важнији. Такође можете да погледате наше упоређивање овде су најпопуларније услуге веб хостинга.

Како се БитХост.ио подудара са конкуренцијом?

Битхост је нова хостинг компанија која заузима јединствену нишу. Свакако не за почетнике, Битхост би могао бити добро откриће за купце којима је потребна приватност и врхунски хостинг-тестирани хостинг..

Пре него што донесете одлуку, топло вам препоручујемо да проверите неке алтернативне хостинг компаније, које топло препоручујемо.

Прос

 • Плаћање крипто валутама
 • Употреба три поуздана пружатеља услуга хостинга у облаку
 • Плати сатом
 • Добри споразуми о нивоу продуктивности

Цонс

 • Нова компанија са ограниченом историјом
 • Само подршка путем е-поште
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map