Vultr Review 2020 – Er det verdt det?

Vultr gjør Cloud Hosting tilgjengelig

Vultr er en spesialist som leverer skyhosting som er stolt av sine ytelser med høy ytelse og enkel skalerbarhet. Det tilbyr alt fra cloud computing og blokklagring til bare metal og dedikerte servere. Du kan velge 16 forskjellige serverplasseringer over verden.


vultr-overview1

Vultr ble grunnlagt tilbake i 2014, og har gått fra styrke til styrke de siste fem årene. Det er vokst til et team med over 50 ingeniører og utviklere, med mer enn 22 millioner skyserverforekomster og 100 000+ kunder fra 150 land. Ikke verst!

Det vinner også brownie-poeng fra meg fordi det i motsetning til DigitalOcean, som jeg nylig har vurdert, ikke bare er utviklerfokusert. Dette betyr at nettstedet er lettere å navigere, sjargongen er mindre teknisk og hostingplanene er mye raskere å komme i gang med.

Men lever Vultr opp til løftene om høy ytelse og enkel distribusjon? Og er tjenesten den gir verdt premiumprisen den belaster? Mer til poenget, er det riktig webhotell for deg?

La oss hoppe inn og se nærmere på Vultr for å se om de kraftige hostingplanene og det brukervennlige grensesnittet klarer å oppnå den rette balansen mellom funksjonalitet og enkelhet..

Kraftige skyløsninger

Fra øyeblikkelig global distribusjon til det funksjonsrike kontrollpanelet og de kraftige API-ene har Vultr fått deg dekket når det kommer til funksjonalitet. Det har også investert i maskinvare, tilbud siste generasjon Intel CPUer og 100% SSD-lagring.

Vultr tillater også bruk av tilpassede ISO-er, som kan monteres, tilpasses og omdisponeres. Og hvis du vil duplisere en av serveroppsettene dine i nye forekomster over Vultr-nettverket, kan du gjøre det raskt og enkelt ved hjelp av øyeblikksbildefunksjonen.

Installere med ett klikk

Vultr tilbyr en rekke installatører med ett klikk for populære webapplikasjoner og administrasjonsverktøy.

Selv om dette ikke alltid er noe å skrive hjem om, i tilfelle av en premium skyvert som Vultr, er det et enormt verdiøkning. Jada, du kan bruke skriptene og koden til å installere applikasjoner, men hvis du handler om et enkelt liv, er ett-klikk-installasjonsprogrammet superenkelt å bruke.

Installasjonsprogrammet inkluderer cPanel, Drupal, Magenta, Joomla !, MediaWiki, PrestaShop og WordPress. Du kan til og med bruke ett-klikk-installasjonsprogrammet til å distribuere en Minecraft-server hvis det er din type ting.

Stort utvalg av operativsystemer

Trenger du å konfigurere forskjellige operativsystemer for forskjellige skyforekomster? Vultr har innebygd støtte for CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu og Windows, men du kan også laste opp et eget operativsystem hvis du foretrekker det.

Dette gir deg effektiviteten til forskjellige typer webhotell uten behov for flere leverandører.

Kraftig kontrollpanel

Vultrs tilpassede kontrollpanel lar deg gjøre det lansere enkelt nye forekomster fra alle enheter. Du kan også følge med på ytelse og serverhelse, fra båndbredde og CPU-bruk til en sanntidsvisning av hvor mye penger som skyldes.

16 Serverlokasjoner

Vultr har et globalt nettverk av servere, spredt over hele USA og Canada (fra Seattle og Toronto til Atlanta og Miami), i tillegg til flere servere i London, Amsterdam, Frankfurt, Paris, Singapore, Tokyo og Sydney.

Dette lar deg redusere ventetiden ved å velge servere som er så nær målgruppen din som mulig.

vultr-features1

Passer for utviklere – og nybegynnere, overraskende

Cloud-servere har en tendens til å være litt vanskeligere enn vanlige servere fordi du ofte kan finne deg selv i et ukjent territorium. På toppen av det, med vanlig delt, VPS eller dedikert hosting, vil webhotellet konfigurere alt for deg. Med Vultr, må du konfigurere og distribuere forekomstene selv. På grunn av installasjonene med ett klikk og den rene brukeropplevelsen er dette ikke så skremmende (for nybegynnere) som det kan høres ut.

Oppretter en konto

Det er enkelt å opprette en konto, og du kan velge å betale med kredittkort, Bitcoin, PayPal, Alipay eller WeChat Pay. Jeg ga den en gang, og det tok meg mindre enn fem minutter totalt, og det er jeg sikker på selv om det er mer egnet for utviklere, kan selv nybegynnere eiere lage en konto med letthet. Klikk her for å finne ut mer om min erfaring.

Koble til et domene og installere WordPress

Jeg testet også prosessen med å koble til et domene og installere WordPress, for om WordPress er en favoritt blant utviklere eller ikke, det er fremdeles det desidert mest populære CMS rundt. Du må velge en serverplassering og en servertype, der sistnevnte lar deg velge WordPress.

Da må du velge en prispakke og eventuelle tilleggsfunksjoner du er interessert i, for eksempel automatiske sikkerhetskopier og DDoS-beskyttelse. Les mer om den enkle prosessen med skjermbilder for hvert trinn.

Brukervennlig grensesnitt

Mens det hos noen selskaper kan være vanskelig å komme i gang med en VPS-plan (du trenger vanligvis å konfigurere serveren selv), den gir deg også større kontroll over detaljene og lar deg tilpasse oppsettet.

Den gode nyheten er at med Vultr er grensesnittet renere og mer brukervennlig enn for mange konkurrenter.

Forenklet Bare Metal-servere

Et av Vultrs mer interessante tilbud er det forenklet oppsett av bare metall som er designet for å gi brukerne all ytelsen til en barmetalserver, men uten det medfølgende bryet.

Du trenger bare å betale for det du faktisk bruker, og alle bare metalloppsett inkluderer viktige skyfunksjoner som aksjestyringssystemer, 1-klikk-installatører, oppstartsskript og forhåndsinstallering av SSH.

Enkel DDoS-beskyttelse

Enten du allerede har blitt utsatt for et DDoS-angrep eller ikke, har Vultr fått deg dekket. Du kan enkelt legge til ekstra lag med beskyttelse for å holde nettstedet ditt online, selv når du er et offer for et pågående angrep.

Tilfeldige avbrudd

Nå tror du sannsynligvis at alt dette høres for godt ut til å være sant. Vel, kanskje er det det. Tross alt, mens Vultr lover 100% oppetid, rapporterer noen brukere strømbrudd, nodeproblemer og andre problemer.

Noen har til og med fått sine kontoer avsluttet uten varsling, med en korrekturleser som forklarte: “Vi mistet databaser og ordrer, og vårt trykte materiale ble øyeblikkelig ubrukelig.”

vultr-perfomance1

Jeg tenkte at jeg ville se nærmere på og se om jeg kunne finne noen ytelsesproblemer ved å kjøre en Sucuri-side-lastetest. La oss se på resultatene.

vultr-perfomance2

Som du ser, fant jeg det Vultrs lastetid var ganske bra overalt. Det er fordi Vultr kan fordele belastningen over nettverket av servere og automatisk rute besøkende til den nærmeste serveren for best mulig ytelse.

Totalt sett, ifølge noen online kundevurderinger, kan Vultr ha feil når det gjelder oppetid, men det er vanskelig å slå for fart.

Gjennomsnittlig i beste fall

Når jeg sier det Vultrs støtte er gjennomsnittlig, det er fordi planene ikke er billige, og du håper å få det du betaler for.

Nettverter er nesten beryktede for å ha støtte av dårlig kvalitet, men ifølge brukeranmeldelser er Vultr spesielt dårlig, med treg responstid, ineffektive rettelser og den irriterende vanen det har å slette folks kontoer.

Mye av støtten kommer fra Vultrs online ressurser, inkludert Ofte stilte spørsmål, hjelpedokumenter, benchmarks og et omfattende kunnskapsgrunnlag. Hvis du ikke er kunde, er du ganske begrenset til å fylle ut skjemaet på nettstedet, men kunder kan også åpne supportbilletter hvis de sliter.

vultr-støtte1

Men som alltid, ville jeg se ting for meg selv, og derfor bestemte jeg meg for å kjøre noen få tester. Jeg sendte inn en billett klokka 11.00 på en mandag morgen og fikk svar innen ti minutter. Jeg hadde en lignende opplevelse etter å ha fylt ut det elektroniske salgsskjemaet og spurt om oppetid SLA. En gang til, de svarte innen ti minutter.

vultr-støtte2

Kanskje jeg bare var heldig, eller kanskje noen av de negative vurderingene av kundeservice ble lagt ut av konkurrenter for å diskreditere dem. Kanskje jeg aldri vil vite den ene eller den andre veien. Men etter å ha kjørt mine egne tester, kan jeg bekrefte at det ikke er noen klager på min slutt.

Enkle, enkle prisalternativer

Mens det ser ut til at noen nettskyvertsleverandører bevisst prøver å forvirre potensielle kunder når det gjelder prisalternativene, gjør Vultr ting relativt enkelt. Du kan lage dine egne planer eller bruke de eksisterende pakkene, med både timepris og månedlig prissetting tilgjengelig. Alt dette betyr at du bare betaler for det du vil når du vil ha det.

Riktignok er prisingen mot den øverste enden av markedet, men det oppveies av fleksibiliteten og måten den lar deg distribuere forekomster som bare har de ressursene du faktisk trenger. Den godtar alle slags forskjellige betalingsmetoder, fra kredittkort og PayPal til Bitcoin, Alipay og WeChat Pay.

kanselleringer & refusjoner

En ting å huske på med Vultr er at den har en streng ingen returrett. Hvis du bestemmer deg for å forlate, må du ødelegge alle aktive instanser og opprette en supportbillett.

Det gjør planene relativt enkle å kansellere, men sørg for at kontoen din ikke har et stort beløp som er lagt inn i den fordi du ikke vil kunne motta den som refusjon. Klikk her for å finne ut mer om min erfaring med å kansellere en konto hos Vultr.

Hvordan stemmer Vultr opp mot konkurransen?

Alt i alt er Vultr ganske bra. Hvis du leter etter en allsidig og tilpasningsdyktig leverandør av nettskyhotell, du kan gjøre det verre. Bare husk at kundestøtte kan være utilstrekkelig i noen tilfeller, selv om jeg var fornøyd med hver kundeserviceinteraksjon jeg hadde med dem da jeg skrev denne artikkelen.

Spesielt vil du vurdere Vultr hvis du betjener kunder fra hele verden og trenger å sikre raske lastetider. Det er perfekt for netthandelsbedrifter, og skytjenestene det tilbyr kan skaleres til å vokse med selskapet. Og selv om det kanskje ikke helt er A +, er det en ganske solid B.

Hvordan kansellerer jeg Vultr-kontoen min? Hvis du vil kansellere Vultr-kontoen din, må du ødelegge forekomstene (serverne) i kontordashboardet og opprette en supportbillett. Imidlertid er det ingen retningslinjer for tilbakebetaling med Vultr, slik at du ikke får penger tilbake. Sørg for at du leser guiden vår på hvordan du kansellerer Vultr-kontoen din før du begynner.
Tilbyr Vultr dedikerte skyservere? Ja, Vultr har dedikerte skyservere. Disse gir muligheten til delvis å leie en dedikert skyserver, med valg mellom 25%, 50%, 75% og 100% av plass / strøm.
Har Vultr en månedlig båndbreddekappe? Ja, dette vil avhenge av planen du velger; hettene er imidlertid ganske høye (minst 500 GB per måned).
Hvilken type lagring tilbyr Vultr? Vultr tilbyr rask SSD-lagring.
Hva er de beste alternativene til Vultr? De beste alternativene til Vultr er Hostinger, InterServer og Liquid Web. Du finner våre anbefalinger på vår liste over beste webhotell-tjenester akkurat nå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map