Serverpoint Review 2020 – Lever den opp til hypen?

ServerPoint har vært i virksomhet i over to tiår, og har tjent titusenvis av forskjellige kunder siden oppstarten. De er i samarbeid med noen av de største navnene innen webhotell, inkludert cPanel, Plesk, Weebly, CloudLinux og mange flere. En av styrkene deres er det de legger ikke ut infrastrukturen til andre, men foretrekker i stedet å eie og drifte sitt eget nettverk av servere. Dette sikrer den høyeste kvaliteten for kundene.


Funksjoner og brukervennlighet

ServerPoint hevder å gi bedre ytelse for WordPress nettsteder finjusterte serverne sine for å gi ekstra ytelse til disse installasjonene. Serverne deres støtter HTTP / 2-protokollen fullt ut, som gir bedre sidehastighet i moderne nettlesere. De har datasentre på seks forskjellige steder rundt om i verden: fire i USA, ett i Amsterdam og det andre i Singapore. Når du registrerer deg for en konto hos dem, Du kan velge ditt foretrukne datasenter, som er en funksjon som ikke mange webhotellleverandører tillater.

For å administrere nettstedene dine, får du tilgang til en brukervennlig kontrollpanel. Ved hjelp av kontrollpanelgrensesnittet kan du få tilgang til filene dine, sjekke ressursbruken din, legge til underdomener og installere forskjellige skript og applikasjoner på nettstedet ditt.

De har også dannet et samarbeid med Weebly til tilby deres gratis nettsted byggherre som en del av sine pakker. Alt du trenger å gjøre er å velge en mal fra over hundre velutformede maler, legge til innholdet ditt og deretter publisere nettstedet. Hvis du er interessert i betalte Weebly-pakker, kan du kjøpe dem gjennom ServerPoint og bruke dem på nettstedet ditt enkelt. På denne måten får du Weeblys kraftige nettstedsbygger og ServerPoints moderne infrastruktur for å levere den beste ytelsen for nettstedet ditt.

ServerPoint gjør det ganske enkelt å velge en pakke for hostingkontoen din. Du har to alternativer. Du kan enten velge Start-pakken, som bare tillater et enkelt nettsted, eller du kan velge Premium-pakken, som lar opp til 25 nettsteder være vertskap på kontoen din. Det er selvfølgelig ingen variasjon her, men mangelen på alternativer betyr også at du ikke vil bruke mye tid på å plage over hvilken plan som vil være bedre for deg. Hvis du velger Start-pakken, får du 100 GB SSD RAID lagringsplass med ubegrenset båndbredde, 25 e-postkontoer, og ubegrensede MySQL-databaser.

Serverpoint

Så snart du trenger å være vertskap for et ekstra nettsted, må du gå videre til Premium-pakken. Dette tilbyr ubegrenset lagringsplass, e-postkontoer og båndbredde. Selv om de fleste av standardfunksjonene forblir de samme, får du det bedre spambeskyttelse, høyere tildeling av serverressurser for større ytelse, og en 30-dagers oppbevaring av daglige sikkerhetskopier.

ServerPoint har også cloud, cloud VPS og dedikerte server hosting pakker tilgjengelig.

Priser og support

ServerPoint har bare to delte hosting-pakker tilgjengelig, noe som holder ting enkelt. Begge planene er en utrolig god verdi med tanke på funksjonene og ressursene som er inkludert. Ingen av planene inkluderer SSL-sertifisering eller en dedikert IP-adresse: dette vil komme mot en ekstra kostnad.

Du kan bruke 30-dagers pengene tilbake-garanti å teste ut funksjonene deres. Pakken inneholder faktisk en 45-dagers pengene-tilbake-garanti; Dette er imidlertid i strid med deres vilkår for bruk, som tydelig bare nevner en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Merk at denne pengene-tilbake-garantien ikke gjelder Weebly Starter eller Pro-tilleggene.

Kunnskapsbase-delen på ServerPoints nettsted vil svare på de fleste av spørsmålene dine, men hvis den ikke gjør det, kan du alltid komme på live chat og be om hjelp. Det tok dem i underkant av to minutter å svare på spørringen min, som var anstendig. Du kan også ringe dem via deres gratisnummer, eller send inn en støttebillett det blir det da svarte på under ti minutter. De tar mye stolthet i kundeservicen deres og hevder at de aldri outsource deres støtte, som viser hvor mye de bryr seg om kundeopplevelsen.

Hvor mye koster Serverpoint? Serverpoint tilbyr planer fra $ 6 til $ 29. Prisen avhenger av hvilken type vertsplan du velger. Du kan se den oppdaterte pristabellen (oppdatert ukentlig) nedenfor.
Hvilken Serverpoint-plan skal jeg få? Min anbefaling er å starte med en billigere plan. Du kan alltid oppgradere senere. Serverpoint kan hjelpe deg med overføringen til en dyrere plan. Økningen i besøkende tar mange ganger lenger tid enn forventet, og du burde ikke betale mye penger før behovet oppstår. Selvfølgelig kan dine behov variere, og du kan rådføre deg med en hostingekspert fra Serverpoint her.
Hvor god er Serverpoints kundestøtte? Serverpoint er ikke rangert som en av våre beste webverter. Men det kan også være et resultat av at Serverpoint er en liten, under radaren, vertsleverandør. Det er fordeler med et lite vertsfirma – som kunde er du viktigere for dem. Du kan også sjekke vår sammenligning av mest populære webhotell her.

Hvordan samsvarer Serverpoint med konkurransen?

Med ServerPoints ekspertstøtteteam og forpliktelse til kundetilfredshet, er du garantert en problemfri opplevelse med dem som vert. Deres solide kundestøtte og Weebly nettstedsbygger er to gode grunner til at man bør velge dem.

Pros

 • Ubegrenset disklagring og båndbredde tilgjengelig
 • Serverplasser over hele verden
 • Weebly nettsted byggherre
 • WordPress-optimalisert hosting

Ulemper

 • Bare to delte hostingpakker tilgjengelig
 • Ingen gratis SSL-sertifikater
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map