Nexcess Review 2020 – Hvorfor det er så mange blandede anmeldelser

Hvis du har det travelt, og bare vil ha bunnlinjen: for samme pris som Nexcess kan du få mye bedre servere med 24/7 support med Hostinger, så hvorfor til og med bry?!


Nexcess er en utrolig funksjonsrik webhotellleverandør som er spesielt optimalisert for noen få CMS-er, inkludert Magento og WordPress. I virksomhet siden 2000 driver de fem datasentre over hele USA, Storbritannia og Australia.

Funksjoner og brukervennlighet

Nexcess lover overlegne lastehastigheter og serverytelse, spesielt for Magento eller WordPress nettsteder. De skryter av at de er det opptil 13 ganger raskere enn standard webhotelltjenester – som ifølge testene mine er en ganske nøyaktig påstand. De oppnår dette ved å bruke SSD-er og RAID for deres skylagring, sammen med Apache 2.4, MySQL 5.7 og PHP 7.0 / 7.1. Denne kraftfylte trioen tilbyr mye lavere minneforbruk, bedre belastningsbalansering, forbedret sikkerhet og større ytelsesgevinster.

En unik funksjon som Nexcess tilbyr, er deres automatisk skaleringsplattform for Nexcess Cloud. Dette betyr at selv om nettstedet ditt har en økning i trafikk eller e-handelstransaksjoner, vil serverens ressurser skaleres opp automatisk for å håndtere opptil doble den økte belastningen – og dermed sikre optimale hastigheter for de besøkende selv under knasende tider.

Nexcess

Med tanke på at Nexcess Cloud er deres beste funksjon, vil jeg fokusere på dette spekteret av planer. XS Shared Nexcess Cloud-pakken gir brukere:

 • 25 samtidige brukere – og opptil 50 med automatisk skalering
 • 50 GB diskplass
 • 1 TB båndbredde

Oppgradering til M Shared Nexcess Cloud-plan støter dette tallet opptil 75 samtidige brukere (100 med automatisk skalering), 125 GB diskplass og 3 TB båndbredde.

Hvis nettstedet ditt krever høyeste ytelse, kan du også velge dedikerte Nexcess Cloud-pakker. Disse starter fra L-planen, som gir:

 • 100 samtidige brukere (125 med automatisk skalering)
 • 400 GB diskplass
 • 5 TB båndbredde
 • 20 vCPU
 • 20 GB RAM

Det høyeste nivået gir 150 samtidige brukere (175 med automatisk skalering), har 800 GB diskplass, en enorm båndbredde på 10 TB, 32 vCPU og 32 GB RAM.

Selvfølgelig får du gratis SSL-sertifisering med alle disse planene, og du har alltid muligheten til å oppgradere til et utvidet SSL-sertifikat (EV) for det høyeste krypteringsnivået.

Når du konfigurerer kontoen din, kan du velge mellom noen få tilgjengelige CMS-er, som blir installert for deg automatisk. Disse inkluderer Magento, WordPress, WooCommerce, ExpressionEngine, CraftCMS og OroCRM.

Alle Nexcess-brukere har tilgang til Nexcess Client Portal, som lar deg kontrollere alt om hostingkontoen din via en enkelt pålogging. Du kan endre ressursallokeringene dine, betale regningene dine, spore besøksanalysen og mye mer med dette rike brukergrensesnittet.

Nexcess gir også gratis nettsted migrasjoner, og du kan være trygg på at nettstedet ditt vil oppleve lite til ingen driftsstans under overgangen. De tar til og med vare på tar sikkerhetskopi automatisk, opprette dem utenfor stedet hver dag og lagre dem i opptil 30 dager.

Priser og support

Hvis du sammenligner Nexcess med andre nettskyvertjenester, er Nexcess definitivt ikke den rimeligste. Avveiningen er at mange andre billigere nettskyvertjenester ikke inkluderer 24/7 teknisk support, automatisk skalering, daglige sikkerhetskopieringer, akselerasjon av nettsteder og hurtigbufring som Nexcess har.

Deres automatisk skaleringsfunksjon lar deg ha dobbelt så mange besøkende på nettstedet ditt i opptil 12 timer uten ekstra kostnader. Etter det kan du enten betale per time eller oppgradere tjenesten til neste nivå. Dette er en stor fordel sammenlignet med betal-som-du-gå-modellen som mange andre leverandører av nettskyhotell tar i bruk: Du blir ikke straffet hvis nettstedet ditt gjør det bra. Du trenger faktisk ikke engang å betale, hvis den økte ytelsen er midlertidig.

Oppgraderinger og nedgraderinger er en lek med Nexcess Client Portal: du kan til og med hoppe fra delte til dedikerte hostingplattformer øyeblikkelig. Det er ingen gratis prøveversjoner eller gratis planer tilgjengelig, men det er forståelig med tanke på servicenivået de tilbyr.

Nexcess tar en proaktiv tilnærming til kundesupport. I stedet for å forlate deg å kontakte dem når problemer oppstår, tror de på å kontinuerlig overvåke nettsteder og servere og eliminere problemer før de oppstår.

Imidlertid, i sjeldne tilfeller problemer oppstår, er deres støtterepresentanter det tilgjengelig 24/7/365 via telefon, e-post, supportbilletter og live chat. Vær oppmerksom på at du bare vil kunne nå teknisk support når du har logget deg på kundeportalen din – live chatten på deres hovednettsted er først og fremst for spørsmål før salg.

Hvor mye koster Nexcess? Nexcess tilbyr planer fra $ 7 til $ 22. Prisen avhenger av hvilken type vertsplan du velger. Du kan se den oppdaterte pristabellen (oppdatert ukentlig) nedenfor.
Hvilken Nexcess-plan skal jeg få? Min anbefaling er å starte med en billigere plan. Du kan alltid oppgradere senere. Nexcess kan hjelpe deg med overføringen til en dyrere plan. Økningen i besøkende tar mange ganger lenger tid enn forventet, og du burde ikke betale mye penger før behovet oppstår. Naturligvis kan dine behov variere, og du kan rådføre deg med en hostingekspert fra Nexcess her.
Hvor god er Nexcess kundesupport? Nexcess er ikke rangert som en av våre beste webverter. Men det kan også være et resultat av at Nexcess er en liten, under radaren, hosting leverandør. Det er fordeler med et lite vertsfirma – som kunde er du viktigere for dem. Du kan også sjekke vår sammenligning av mest populære webhotell her.

Hvordan matcher Nexcess opp til konkurransen?

Hvis du leter etter en spesialisert Magento- eller WordPress-vert, vil du ikke gå galt med Nexcess. De er imidlertid best for mellomstore nettsteder eller prosjekter. De som leter etter bedriftsskala løsninger eller en enkel hosting-løsning for et enkelt, grunnleggende nettsted, vil ha det bedre andre steder.

Før du tar en beslutning, anbefaler vi deg å sjekke ut noen alternative hosting selskaper, som vi anbefaler på det sterkeste.

Pros

 • Opptil 13 ganger raskere ytelse for utvalgte CMS-er
 • Ekspert Magento og WordPress støtte
 • Automatisk skalering av Nexcess Cloud-plattformen
 • Rask, enkel e-handelspakke ut av esken

Ulemper

 • Pricier enn gjennomsnittlig vert
 • Ikke så egnet for småskala nettsteder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map