4GoodHosting gjennomgang 2020 – Oppfyller det våre standarder?

4GoodHosting er et lite hostingfirma som rett og slett ikke passer for store merkevarer som Hostinger. De større vertsselskapene tilbyr ganske enkelt en bedre pris for lignende konfigurasjon.


4GoodHosting er en kanadisk-basert webhotellleverandør som har eksistert siden 2002. Selv om de er et lite oppsett, er det tydelig at de har investert mye tid og omsorg for å foredle kjernetilbudet og kundeservicen. De spesialiserer seg på å tilby rimelige, pålitelige webhotelltjenester til hele provinsen British Columbia.

Funksjoner & Brukervennlighet

Ta en titt på hovednettstedet til 4GoodHosting, så vil du raskt innse at de tar sikte på å være et knutepunkt for fagpersoner og bedrifter som ønsker å etablere en online tilstedeværelse. Ikke bare tilbyr de en rekke funksjonsrike hosting-pakker, men de tilbyr også tjenester med merverdi som logo-design, avanserte SEO-løsninger og til og med en mobil nettstedbygger..

Hostingpakkene deres har alle funksjonene som er typiske for en webhotell av høy kvalitet, inkludert:

 • En god mengde diskplass og båndbredde
 • Ett-klikk appinstallatører
 • E-postkontoer
 • cPanel-installasjon
 • Støtte for nettsteder
 • Avanserte SEO-verktøy
 • Webanalyse

Nettstedsbyggeren og mobilnettstedbyggeren kan nevnes. Førstnevnte er inkludert gratis i deres Advanced Cloud hosting-pakke, men begge utbyggerne har en syv dager lang gratis prøveversjon tilgjengelig, slik at du kan prøve før du kjøper.

4GoodHosting bruker industristandarden cPanel med sine hostingpakker, så brukerne bør ha liten problemer med å navigere i grensesnittet. Nettstedet deres er også lett på øynene og enkelt å navigere, med mest mulig informasjon som du raskt får tilgang til med ett eller to klikk.

Et grep er at deres online salgssystem er mindre enn fantastisk: Å bestille en standard hosting-pakke er grei nok, men hvis du vil gå til noen av deres merverdi-tjenester, er det ingen klar måte å gjøre det gjennom deres vanlige salg portal.

Priser & Brukerstøtte

4GoodHosting tilbyr en rekke hosting-tjenester, alt fra billige nettskyvertsplaner til høykraftige forhandlerhotellpakker. Det er ingen gratis plan tilgjengelig (med mindre du tilfeldigvis er en kanadisk veldedighet), men de har 30 dager pengene tilbake-garanti uten spørsmål.

Du kan velge kontraktens lengde du vil: hvor som helst fra en måned til to år. Naturligvis, jo lenger avtaletid, desto større er rabatten.

Hvis du ønsker å oppgradere eller nedgradere planen din, må du åpne en supportbillett med salgsteamet, da det ikke er noe alternativ å enkelt gjøre det i brukerstyringspanelet. Å avbryte hostingplanen din krever at du også sender inn en supportbillett.

Jeg ble mildt sagt skuffet over at deres mest grunnleggende Personal Cloud-plan ikke kommer med gratis domeneregistrering. Så igjen, det er forståelig, gitt hvor rimelig det er. For å få et gratis domene, må du velge Business Cloud-planen eller bedre – men hvis du lanserer et nettsted for e-handel, vil jeg anbefale å velge Advanced Cloud-planen (som inkluderer et gratis privat SSL-sertifikat) i det minste.

Som et lite webhotellfirma ligger verdien deres i den ekstra tiden og omsorgen de kan gi til kundene sine. De har en imponerende kunnskapsbase på over 2000 hjelpevideoer og tekstopplæringer, noe som gjør det klart at de har investert ganske mye i å sørge for at kundene kan finne svarene de trenger.

4GoodHosting

Kundesupportteamet deres er også tilgjengelig døgnet rundt 365 dager i året gjennom live chat, telefon og e-post. En rask test av live chatfunksjonen deres viste seg fruktbar: bare 30 sekunder etter å ha startet chatten, ble jeg koblet til en kundeservice representant, som besvarte spørsmålene mine raskt. De er også veldig aktive på sosiale medier, med Twitter-, Facebook- og Google+ feeds oppdatert med noen få dager.

Hvordan stemmer 4GoodHosting opp i konkurransen?

Hvis du leter etter en kanadisk webhotellleverandør, er 4GoodHosting et trygt bud. Ikke bare gir de kundestøtte som gir en ekstra kilometer for å sikre at alle problemer blir ordentlig løst, men webhotellene deres er konkurransedyktige, skalerbare alternativer for profesjonelle og bedriftseiere.

4GoodHosting tilbyr kanskje en god service til en fornuftig pris, men stemmer det overens med topp web hosting selskaper? Vi har vanskelig for å si “ja.”

Pros

 • Rimelige og skalerbare webhotellplaner
 • Automatisk daglig sikkerhetskopi og katastrofesikker dekning
 • Tilbyr mobil nettsted byggherre
 • Lite oppsett sikrer utmerket kvalitet på pleien

Ulemper

 • Plan for inngang inkluderer ikke gratis domene
 • Ingen enkel måte å endre planer via grensesnittet
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map