TrentaHost Review 2020 – Är det värt det?

TrentaHostHelt sedan starten 2011 har det Toronto-baserade kanadensiska företaget TrentaHost erbjudit kvalitetshotell till kostnadseffektiva priser, med särskilt fokus på DDoS-skyddad delad hosting. Det erbjuder också återförsäljarhosting, hanterade och obegränsade VPS och dedikerade servrar, plus domäntjänster och SSL-certifikat.


TrentaHosts webbplats stöder engelska, men WHMCompleteSolution-vagnsområdet stöder de vanliga 25 ytterligare språken.

Funktioner och användarvänlighet

TrentaHost erbjuder tre DDoS-skyddade delade värdplaner, tre DDoS-skyddade återförsäljarhostingsplaner, fem hanterade VPS-planer, fem ostyrda VPS-planer och tre dedikerade servrar. De tre DDoS skyddade delade värdplaner förse dig med:

 • CloudLinux OS
 • 5 GB till obegränsad SSD-lagring
 • Obegränsad bandbredd
 • Obegränsad MYSQL-databaser och FTP-konton
 • 20 till obegränsade e-postkonton
 • Gratis DDoS-skydd
 • Obegränsad addon och parkerade domäner
 • Obegränsade underdomäner
 • Låt oss kryptera SSL
 • PHP-väljare
 • R1Soft dagliga säkerhetskopior

TrentaHost förbättrar prestandan på din webbplats genom att vara värd för den på LiteSpeed ​​webbserver och genom att anställa Cloudflare CDN. Cloudflare minskar inte bara sidbelastningstiderna med 50%, utan det hjälper också att skydda dig mot cyberattacker. Du får också KernelCare, som korrigerar säkerhetsproblem i kärnan utan att orsaka driftstopp.

De Softaculous installatör låter dig installera flera populära applikationer (som WordPress och Joomla) utan teknisk kunskap behövs. När din webbplats är igång, kommer Attrakta SEO-verktyg kommer ditt innehåll att indexeras snabbare av de ledande sökmotorerna.

Virtuella servrar kom med SolusVM-ledningspanelen som låter dig starta, stoppa, starta om eller installera om din VPS. TrentaHost s kraftfulla VPS-noder ge en avvägning mellan prestanda och minne samtidigt som man undviker överbelastning.

Alla värdpaket – delade, återförsäljare, VPS och dedikerade servrar – tillhandahåller skydd mot DDoS-attacker gratis.

Virtuella och dedikerade servrar stöds av en 99,9% drifttid SLA, och (enligt villkoren) delade lösningar har en förvånansvärt låg 99% drifttidsgaranti. Jag har förväntat mig minst 99,9% drifttid för delad värd.

Prissättning och support

TrentaHost s delade värdplaner är billiga, men priserna du betalar i kundvagnen är högre än de som visas på produktsidan. Vid tidpunkten för denna översyn kan du få 50% rabatt på värdtjänster.

Betalningar kan göras i olika valutor (USD, CAD, GBP eller INR) via PayPal, kreditkort, UnionPay, Alipay, Tenpay eller cryptocurrencies. Tillgängliga faktureringsperioder är månatliga, årliga, tvååriga och treåriga, med endast de två första tillgängliga för basplanen.

TrentaHosts delade värdplaner ger en 24-timmars återbetalningsgaranti, vilket är alldeles för kort för att bedöma tjänsterna och är mycket kortare än de återbetalningsfönster som de flesta andra värdar erbjuder. Detta kommer också med varningar, och ditt återbetalning är helt och hållet på leverantörens bedömning.

TrentaHost antyder a trettio minuters support svarstid och a sex timmars upplösning, även om det också säger något om en 24-timmars väntetid för supportbiljetter och / eller e-postmeddelanden. Webbplatsen hänvisar också till livechatt, men jag kunde inte hitta den. Självsupporten kunskapsbasen är lite bar, men på plussidan fick jag det snabba svar på ett par frågor via e-post:

TrentaHost

Hur mycket kostar TrentaHost? TrentaHost erbjuder planer från $ 1 till $ 4. Priset beror på vilken typ av värdplan du väljer. Du kan se den uppdaterade prissättningstabellen (uppdaterad varje vecka) nedan.
Vilken TrentaHost-plan ska jag få? Min rekommendation är att börja med en billigare plan. Du kan alltid uppgradera senare. TrentaHost kan hjälpa dig med migreringen till en dyrare plan. Ökningen av besökare många gånger tar längre tid än väntat och du bör inte betala mycket pengar förrän behovet uppstår. Naturligtvis kan dina behov variera och du kan rådfråga en värdsexpert från TrentaHost här.
Hur bra är TrentaHosts kundsupport? TrentaHost rankas inte som en av våra bästa webbhotell. Men det kan också vara ett resultat av att TrentaHost är en liten värdleverantör under radaren. Det finns fördelar med ett litet webbhotell – som kund är du viktigare för dem. Du kan också kolla in vår jämförelse av mest populära webbhotelltjänster här.

Hur matchar TrentaHost upp till tävlingen?

Om du letar efter billiga DDoS-skyddade webbhotell med användarvänliga funktioner kan TrentaHost vara värt ett försök. Effektivt stöd före försäljning bör hjälpa dig att komma igång snabbt och enkelt.

Fördelar

 • Åtta års branscherfarenhet
 • Låga priser
 • 99,99% server upptid garanti
 • Flera betalningsmetoder och valutor

Nackdelar

 • Olika priser på produktsidor och i kundvagnen
 • En extremt kort 24-timmars pengarna-tillbaka-garanti

Få DDoS-skyddad värd från TrentaHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map