SinoHosting.net recension 2020 – Varför byter alla?

SinoHosting.net är bra, men bra är inte bra nog. Medan SinoHosting.net är en anständig webbhotell, kan du få bättre kvalitetshotell till ett billigare pris med Hostinger, till exempel.


SinoHosting.net är det enda kinesiska webbhotellföretag som erbjuder engelskspråkigt stöd. Grundades 2007 och är för närvarande värd för över 10 000 webb-, e-post- och serverkonton. De samarbetar också med en värdgrupp som har ett specifikt e-handelsfokus.

SinoHosting.net

Funktioner och användarvänlighet

SinoHosting.net erbjuder olika planer för webbhotell med servrar baserade i Kina, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore, USA och Europa. De erbjuder integreringsverktyg med ett klick för alla de mest kända och populära tillägg inklusive WordPress och Magento.

En av de unika egenskaperna som SinoHosting.net ger är deras tillgång till servrar i Kina. För webbansvariga som driver webbplatser med en stor kinesisk kundkrets är detta en enorm uppgradering jämfört med värdalternativ i Nordamerika eller Europa. Inte bara kommer belastningstiderna för besökare från Kinas fastland att bli betydligt snabbare, utan du kommer också att dra nytta av ett rankingsökning i kinesiska sökmotorer.. Denna tillgång – tillsammans med supportalternativ på engelska – är en betydande styrka för SinoHosting.net.

Allt internationella planer på startnivå tillåter en enda värd domän och kommer inte med gratis domänregistrering. Men går för deras högre nivå planer kommer att öka detta till upp till tio värd domäner och netto dig en gratis domän.

SinoHosting.net utför “proaktiv upptidsövervakning”, men garanterar inte en specifik procentsats av drifttid. Också, alla planer kräver att du köper SSL-certifikat separat, tyvärr.

Ytterligare funktioner som ingår i alla planer är:

 • Gratis webbplatsmigrering
 • cPanel
 • Softaculous
 • PHP 5.x / 6.x / 7.x
 • MySQL 5.x
 • phpMyAdmin
 • Obegränsad vidarebefordran av e-post
 • Obegränsade autosvar på e-post
 • POP3 / IMAP / SMTP / Webmail
 • Webanalys
 • Regelbundna säkerhetskopior

Prissättning och support

SinoHosting.net s prissättningen är inriktad på användare som vill nå ut till den kinesiska marknaden. Trots en funktionslista som är liknande eller till och med något mindre än konkurrenterna, deras startnivåplaner kostar flera gånger den för deras konkurrens. Hastigheten och minnet som erbjuds av planerna med högre nivå liknar dock vad du hittar någon annanstans, och även om priset fortfarande är något högt är det mycket närmare det du ser någon annanstans.

Det som är utmärkt är förhållandet mellan pris och pris mellan lågpris- och avancerade prispunkter. För både de internationella och Kina-baserade serverplanerna finns det en 25x ökning av hårddiskutrymme och en 50x ökning av den månatliga bandbredden mellan de två planerna – men bara en fyra till fem gånger ökning av priset. Det är mycket för kunder med högre slut som behöver all den kraften.

En prissnyans att beakta för köpmän i alla storlekar är förmågan att få engelskspråkigt stöd för ett webbhotellföretag med servrar baserade i Kina. Om du är en handlare som gör mycket affärer på den kinesiska marknaden eller till och med Asien i allmänhet, är det belopp du betalar för att vara nära dina kunder samtidigt som du kan arbeta på engelska en bra affär.

SinoHosting.net har en multikulturellt team, och min kontakt med deras telefonstödspersonal gjorde det. De var hjälpsam, vänlig och besvarade alla mina frågor på sakkunnig. jag har en svar på min e-post inom 48 timmar – långsamt med standarder för webbhotell, men acceptabel. Men det finns inget livechattalternativ. Självklart, Kinesiskt stöd finns också Om du vill ha det.

Hur mycket kostar SinoHosting.net? SinoHosting.net erbjuder planer från $ 10 till $ 38. Priset beror på vilken typ av värdplan du väljer. Du kan se den uppdaterade prissättningstabellen (uppdaterad varje vecka) nedan.
Vilken SinoHosting.net-plan ska jag få? Min rekommendation är att börja med en billigare plan. Du kan alltid uppgradera senare. SinoHosting.net kan hjälpa dig med migreringen till en dyrare plan. Ökningen av besökare många gånger tar längre tid än väntat och du bör inte betala mycket pengar förrän behovet uppstår. Naturligtvis kan dina behov variera och du kan rådfråga en värdsexpert från SinoHosting.net här.
Hur bra är SinoHosting.nets kundsupport? SinoHosting.net rankas inte som en av våra bästa webbhotell. Men det kan också vara ett resultat av att SinoHosting.net är en liten, under radaren, värdleverantör. Det finns fördelar med ett litet webbhotell – som kund är du viktigare för dem. Du kan också kolla in vår jämförelse av mest populära webbhotelltjänster här.

Hur matchar SinoHosting.net upp till tävlingen?

SinoHosting.net är ett bra alternativ för alla storlekar som bedriver betydande affärer på det kinesiska fastlandet eller inom Asien. Men för icke-kinesisk webbhotell är priset lite för högt för att vara verkligt konkurrenskraftigt.

Är du fortfarande inte säker på om det här är rätt webbhotell för dig? Kolla in vår bästa rekommenderade webbhotell att lära sig mer.

Fördelar

 • Servrar belägna i Kina
 • WordPress-integration med ett klick
 • Support på engelska
 • Pengar tillbaka-garanti finns

Nackdelar

 • SSL-certifikat säljs separat
 • Debiterar en premie för åtkomst till kinesiska marknader
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map