Pressbar recension 2020 – Är det den bästa WordPress webbhotell?

Pressbar-mineMed huvudkontor i USA är Pressable en värdspecialist i WordPress som grundades 2010. Deras snabba och mycket säkra förvaltade WordPress-planer erbjuder sina användare de bästa möjliga chanserna att upprätta en ansedd online-närvaro. Deras lösningar är otroligt skalbara och tilltalar ett brett spektrum av kunder från start-up till Fortune 1000-företag.


Vi intervjuade faktiskt en verkställande direktör på Pressable, och här är vad vi lärde oss.

Funktioner och användarvänlighet

Med Pressbar har du alla verktyg du behöver för att bygga en webbplats perfekt för dig eller ditt företag. Inte bara får du flera scener och kloningsmiljöer att testa dina webbplatser innan de går live, men deras Jetpack Premium-tjänsten ger dig professionell webbdesign, marknadsföring och premiumsäkerhetstjänster allt på ett ställe. Alternativt kan du anställa någon annan för att göra det åt dig med hjälp av Pressable’s Samarbetsåtkomst för att tillåta dem att hantera din webbplats tillfälligt.

Det verkar som Pressable har tog varje tillfälle att packa sina planer med så många funktioner som de kan drömma om. Dessa inkluderar:

 • Gratis webbplatsmigreringar
 • Skydd och borttagning av skadlig programvara
 • Optimeringar på serversidan
 • Datacache
 • Dagliga säkerhetskopior
 • Automatiska uppgraderingar av WordPress
 • Nätverk för innehållsleverans
 • Gratis SSL-certifikat

De har till och med dedikerade WooCommerce-planer, så att du enkelt kan skapa en onlinebutik med deras plattform. Med alla dessa funktioner är det inte konstigt att Pressable är ett så populärt val för både nybörjare och experter.

Om du precis börjar med Pressable och bara vill ha en grundläggande WordPress-webbplats, deras Personlig plan är ditt bästa alternativ. Denna plan ger dig:

 • En enda webbplats med en testmiljö
 • Upp till 60 000 sidvisningar per månad
 • 100 GB SSD-lagring
 • Värd upp till fem webbplatser

Om du är en webbutvecklare eller du driver en byrå, du kan granska deras utbud av planer som är specifikt anpassade efter dina behov. Detta sortiment ger dig samma fantastiska funktioner som deras hanterade WordPress-värdplaner, med ytterligare iscensättningsmiljöer och fler värdwebbplatser per konto.

Pressbar-funktioner

Större företag kan också kontakta dem för att skapa ett anpassad värdplan med dina specifika affärsbehov i åtanke. Dessa är oerhört anpassningsbara, mycket tillgängliga och ultrasäkra: du kan omedelbart skala upp dina värdresurser för att hantera ökade trafik, och antalet inbyggda uppsägningar och säkerhetsåtgärder säkerställer att din webbplats aldrig kommer att gå ner.

Prissättning och support

Med Pressbar kan du Välj mellan en faktureringscykel varje år eller månad. Kunder som väljer en årskontrakt betalar endast för tio månaders service, som sparar dem upp till 17% av den årliga kostnaden för värd. Sanningen sägs, du kan mycket väl behöva den här rabatten – Pressable: s dussintals mervärdesfunktioner, dedikerat support och extremt hög tillförlitlighet betyder också att deras paket har en premie.

Som sagt inkluderar Pressable’s hanterade WordPress-värdplaner en 15-dagars riskfri prövning. Om du är intresserad av denna webbhotell men är osäker på om de är värda ett så högt pris kan du prova deras tjänst och se om de passar dig.

Pressbar-support

Pressables supportteammedlemmar är mycket professionella WordPress-experter som kan lösa även de snyggaste tekniska problemen. Deras livechatt stöd är tillgängligt från 8 till 22; om du behöver hjälp utöver det, helt enkelt skicka in en biljett och du får ett snabbt svar. Enligt min erfarenhet svarar de vanligtvis på biljetter inom tio minuter, även om under svarstid kan deras svar bli försenade. En betydande kunskapsbas finns också tillgänglig för att besvara de vanligaste frågorna.

Hur mycket kostar Pressable? Pressable erbjuder flera planer som prissätts högst till lägst. Priset beror på vilken typ av värdplan du väljer. Du kan se den uppdaterade prissättningstabellen (uppdaterad varje vecka) nedan.
Vilken pressbar plan ska jag få? Min rekommendation är att börja med en billigare plan. Du kan alltid uppgradera senare. Tryckbar kan hjälpa dig med migreringen till en dyrare plan. Ökningen av besökare många gånger tar längre tid än väntat och du bör inte betala mycket pengar förrän behovet uppstår. Naturligtvis kan dina behov variera och du kan rådfråga en värdsexpert från Pressable här.
Hur bra är Pressables kundsupport? Pressable rankas inte som en av våra bästa webbhotell. Men det kan också vara ett resultat av att Pressable är en liten värdleverantör under radaren. Det finns fördelar med ett litet webbhotell – som kund är du viktigare för dem. Du kan också kolla in vår jämförelse av mest populära webbhotelltjänster här.

Hur matchar Pressable upp till tävlingen?

Pressable är ett amerikanskt företag som tillhandahåller några av de bästa dedikerade WordPress-värdstjänsterna över hela världen. De är starkt rekommenderade trots sina högre priser: du kommer att vara mer än nöjd med deras höga tillförlitlighet, premium värdmiljö och bästa möjliga kundsupportpersonal.

Fördelar

 • Anpassade lösningar
 • Extremt snabb och pålitlig infrastruktur
 • Vänliga WordPress-experter tillgängliga för support
 • Massor av funktioner

Nackdelar

 • Högre priser
 • Begränsade timmar för livechatt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map