M3Server Review 2020 – Är det värt det?

m3server mainM3Server är ett litet webbhotell som helt enkelt inte matchar stora märken som Hostinger. De större värdföretagen erbjuder helt enkelt ett bättre pris för liknande konfiguration.


M3Server startade 1996 och erbjöd uppringd och delad webbhotell via en enda T1-anslutning från ett litet kontor. Idag har detta företag flera datacenter på platser inklusive London, Amsterdam, Utah, Kalifornien, Washington DC, Missouri och Virginia.

M3Server är specialiserad på dedikerade servrar, hanterade servrar och virtuella dedikerade servrar och alla servrar övervakas noggrant dygnet runt.

Oavsett om du driver en start eller ett stort företag, är M3Server engagerad i att göra dig framgångsrik online. M3Servers huvudwebbplats stöder engelska, men dess klientområde stöder tjugoseks ytterligare språk.

Funktioner och användarvänlighet

m3server 1

M3Server erbjuder 10 virtuella dedikerade serverplaner (inklusive hanterade WordPress-värdplaner, Europa-serverplaner, VPS och värdpaket) och 11 nakna metallserverplaner (som ger dig helt anpassade dedikerade serverinställningar).

De fyra VPS-planer är det perfekta sättet att komma igång och de kommer med:

 • 30 GB till 300 GB disklagring
 • 1 GB till 8 GB RAM
 • 2 till 4 CPU: er
 • 5 TB till 10 TB dataöverföring

Som ett alternativ till att välja en av de förkonfigurerade VPS-planerna kan du istället gå till VPS Pro alternativ som låter dig konfigurera den exakta processor, minne och lagring du vill ha.

För bloggare och småföretag, M3Server’s tre värdplaner för WordPress (som kommer med en gratis domän) skulle vara ett bra val.

Servrar hanteras med hjälp av gratis, lätt M3 Kontrollpanel. Valfri SSD-lagring bör göra att dina webbsidor laddar snabbare, liksom global CDN-caching.

M3Server erbjuder dagliga säkerhetskopieringar utanför webbplatsen med tio individuella återvinningspunkter. Dessa säkerhetskopior drivs av R1Soft, som är värdbranschens främsta säkerhetskopieringslösning. Med webbgränssnittet kan du välja enskilda kataloger, filer eller hela filsystem och återställa dem inom några minuter.

M3Servers värdplaner stöds av a 99,99% drifttidsgaranti.

Prissättning och support

m3server 2

M3Server s värdplaner är prisvärda. Du kan betala för dem varje månad via PayPal eller kreditkort i amerikanska dollar. Den som använder PayPal eller ett kreditkort för att betala den första fakturan för en återförsäljare eller en VPS-plan får en ovillkorlig 30-dagars återbetalningsgaranti.

M3Server s kundsupport teamet kan kontaktas per telefon (i en nödsituation) och ett biljettsystem (som webbplatsen hävdar kommer att lösa 99% av problemen). Jag fick svar efter åtta timmar när jag försökte biljettsystemet.

För dem som söker självförsörjning finns det en kunskapsbas, en blogg med självstudier, och en uppsättning WordPress värd video tutorials.

Hur mycket kostar M3Server? M3Server erbjuder flera planer som prissätts högst till lägst. Priset beror på vilken typ av värdplan du väljer. Du kan se den uppdaterade prissättningstabellen (uppdaterad varje vecka) nedan.
Vilken M3Server-plan ska jag få? Min rekommendation är att börja med en billigare plan. Du kan alltid uppgradera senare. M3Server kan hjälpa dig med migreringen till en dyrare plan. Ökningen av besökare många gånger tar längre tid än väntat och du bör inte betala mycket pengar förrän behovet uppstår. Naturligtvis kan dina behov variera och du kan rådfråga en värdsexpert från M3Server här.
Hur bra är M3Servers kundsupport? M3Server rankas inte som en av våra bästa webbhotell. Men det kan också vara ett resultat av att M3Server är en liten värdleverantör under radaren. Det finns fördelar med ett litet webbhotell – som kund är du viktigare för dem. Du kan också kolla in vår jämförelse av mest populära webbhotelltjänster här.

Hur matchar M3Server upp till tävlingen?

Oavsett om du precis börjar eller vill byta från din nuvarande värdleverantör, kan M3Server hjälpa dig genom att tillhandahålla webbhotellösningar på företagsnivå till rimliga priser.

M3Server kan erbjuda en bra service till ett rimligt pris, men matchar det med bästa webbhotellföretag? Vi har svårt att säga “ja.”

Fördelar

 • 22+ års branscherfarenhet
 • 99,99% garanterad drifttid
 • 24/7 dedikerad teknisk support
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Nackdelar

 • Inga delade värdplaner
 • Begränsade betalningsalternativ och faktureringscykler
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map