Exoscale Review 2020 – Lever det upp till dess rykte?

exoscale-översikt


Exoscale är en webbhotellleverantör baserad i Schweiz. Denna leverantör har också en betydande närvaro i USA, Tyskland, Indien och Storbritannien grundades 2011 och är Exoscale drivs av molnentusiaster och personer med många års erfarenhet av IT-verksamhet. de är fokuserat på att bygga kraftfulla molnplattformar som användarna tycker är roliga och enkla att använda. Säljaren marknadsför sig till europeiska företag som ett anmärkningsvärt alternativ till de stora leverantörerna av molnlösningar baserade i Amerika.

Funktioner och användarvänlighet

Exoscale

Under åren har Exoscale byggde ett rykte som en pålitlig värdleverantör i hela Europa för att köra uppdragskritiska arbetsbelastningar i molnet. Leverantörens värdlösningar är funktionsrika. Några av de standardfunktioner som du kan förvänta dig att få inkluderar:

 • Högpresterande KVM-drivna virtuella maskiner
 • 100 procent lokal SSD-lagring
 • Snapshots för virtuella maskiner för säkerhetskopiering av data och konfiguration
 • Ett enkelt, intuitivt användargränssnitt
 • Omedelbar virtuell serverdistribution
 • Klustervänlig trafik
 • Levande migrationer

En närmare titt på Exoscale indikerar det denna leverantör har investerat ganska mycket i säkerhet och är åtagit sig att följa de strikta schweiziska sekretesslagarna som ett sätt att garantera sina kunder att deras data är säkra.

Dessutom har Exoscale byggt kraftfulla datacenter på flera platser över hela Europa, inklusive Genève, Zürich, Wien och Frankfurt. Alla dessa datacentra körs med SSD-drivna servrar att tillhandahålla skalbara och högpresterande molnlösningar till företag i europeiska länder. Genom design är dessa lösningar enkla att köra och skala, vilket gör det möjligt för användare att ändra storlek på sina kluster på några sekunder.

Prissättning och support

exoscale-enkel att använda

Jämfört med andra leverantörer av molnhotell är Exoscales planer Rimligt prissatt. De har vad de kallar “inga överraskningar prissättning,”Vilket i allt väsentligt betyder att de är öppna för allt du får på förhand samtidigt som de är tydliga om vilken typ av priser du kommer att förväntas betala om du planerar upp din plan i framtiden.

Som med de flesta molnhotellplattformar är Exoscales lösningar enkla att skala: du kan börja med små kluster och kan enkelt växa till kraftfulla big data-noder från bekvämligheten med din adminpanel. Exoscale har ett prissättningsprogram per timme det är förhållandevis per minut, vilket skapar en av de ledande pris-till-prestandaförhållandena i branschen. Detta garanterar att Exoscale kunder betala bara för de resurser de använder.

För att komma i kontakt med Exoscale-supportteamet finns det två huvudalternativ för icke-kunder: e-post och telefon. Om du är kund är det bästa sättet att göra logga in på din kundportal och skicka in en supportbiljett. Det finns inga livechatt eller sociala medieplattformar för att kontakta support, men de flesta av Exoscales kunder verkar nöjda med de tillgängliga alternativen. När jag kontaktade deras kundtjänst via telefon tog det bara två ringsignaler innan någon tog upp mitt samtal. De representant jag talade med var artig och kom över som erfaren och välinformerad, vilket verkar överensstämma med Exoscales påstående att de har ”bakat support i sin tjänst och gränssnitt från get-go”.

Exoscale erbjuder planer från $ 7 till $ 306. Priset beror på vilken typ av värdplan du väljer. Du kan se den uppdaterade prissättningstabellen (uppdaterad varje vecka) nedan.
Vilken Exoscale-plan ska jag få? Min rekommendation är att börja med en billigare plan. Du kan alltid uppgradera senare. Exoscale kan hjälpa dig med migreringen till en dyrare plan. Ökningen av besökare många gånger tar längre tid än väntat och du bör inte betala mycket pengar förrän behovet uppstår. Naturligtvis kan dina behov variera och du kan rådfråga en värdsexpert från Exoscale här.
Hur bra är Exoscales kundsupport? Exoscale rankas inte som en av våra bästa webbhotell. Men det kan också vara ett resultat av att Exoscale är en liten värdleverantör under radaren. Det finns fördelar med ett litet webbhotell – som kund är du viktigare för dem. Du kan också kolla in vår jämförelse av mest populära webbhotelltjänster här.

Hur matchar Exoscale upp till tävlingen?

Även om Exoscale inte har varit i branschen så länge som många av sina konkurrenter, har det ändå blivit det en anmärkningsvärd kraft på molnlösningsmarknaden över Europa. Det är en idealisk värdleverantör för företag i alla länder i Europa.

Innan du fattar ett beslut rekommenderar vi att du kolla in några alternativa värdföretag, som vi rekommenderar.

Fördelar

 • Speciellt utformad för företag i hela Europa
 • Ett extremt lättanvänt användargränssnitt
 • Artig, erfaren och kunnig supportteam
 • Enkel och transparent prissättning

Nackdelar

 • Inga datacentra utanför Europa
 • Inget livechatsupport
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map