SiteGround vs InMotion: En klar vinner [2020]

I søket etter den rette webhotellet har du allerede redusert fokuset til to. Hvordan bestemmer du om SiteGround eller InMotion er den rette verten for deg? 


Personlig anbefaler jeg SiteGround over InMotion. Hvorfor er det, og hva gjør SiteGround så mye bedre, spør du? Fortsett å lese for å finne ut av det!

For å redde deg fra å gjøre research på SiteGround vs InMotion, har jeg skuret internett for kundeopplevelser og InMotion og SiteGround-vertsomtaler, og testet vertene selv. Jeg har fokusert på fem områder som betyr mest når du prøver å velge din neste webhotell:

1Rund 1: SiteGround har gode ytelsesforbedrende funksjoner som InMotion mangler2Round 2: InMotion vs SiteGround: Bare en har bransjeledende sikkerhetsteknologi3Round 3: Er SiteGround bra nok eller har InMotion bedre funksjoner? 4Round 4: SiteGround kan ikke slå InMotion’s Money-Back Garantiperiode5Round 5: 24/7 Support med InMotion Hosting vs SiteGround, men ventetider skiller dem fra hverandre {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org","@type":"ItemList","itemListElement": [{"@type":"SiteNavigationElement","posisjon":1,"Navn":"Runde 1: SiteGround har gode ytelsesforbedrende funksjoner som InMotion mangler","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blogg \ / Siteground-vs-inmotion \ / # Round-en – Siteground-Har-Great-Performance-styrke-funksjoner-Det-inMotion-Mangler"}, {"@type":"SiteNavigationElement","posisjon": 2,"Navn":"Runde 2: InMotion vs SiteGround: Bare én har bransjeledende sikkerhetsteknologi","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blogg \ / Siteground-vs-inmotion \ / # Round-2 – inMotion-vs-Siteground – Only-ett-Has-industri-ledende-Security-teknologi"}, {"@type":"SiteNavigationElement","posisjon": 3,"Navn":"Runde 3: Er SiteGround god nok, eller har InMotion bedre funksjoner? \ U00a0","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blogg \ / Siteground-vs-inMotion \ / # Runde-3 – Is-Siteground-god nok-eller-Har-inMotion-har-bedre-funksjoner—"}, {"@type":"SiteNavigationElement","posisjon": 4,"Navn":"Runde 4: SiteGround kan ikke slå InMotion-pengene-tilbake-garanti-perioden","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blogg \ / Siteground-vs-inmotion \ / # Round-4 – Siteground-Can — t-Beat-inMotion — s-pengene-tilbake-garanti -Periode"}, {"@type":"SiteNavigationElement","posisjon": 5,"Navn":"Runde 5: 24 \ / 7-støtte med InMotion Hosting vs SiteGround, men ventetidene skiller dem fra hverandre","url":"https: \ / \ / www.websiteplanet.com \ / blogg \ / Siteground-vs-inmotion \ / # Round-5–24-7-Support-med-inMotion-hosting-vs-Siteground – men-vente- Times-Set-Them-Apart"}]}

Runde 1: SiteGround har gode ytelsesforbedrende funksjoner som InMotion mangler

Selv om du aldri har hatt ditt eget nettsted før, du vet at hastighetene for innlasting av sider betyr noe. Jeg vet at hvis det tar mer enn noen få sekunder å laste inn en side, ikke vil jeg holde meg rundt for å vente. Det er ikke besøkende, spesielt hvis de surfer på en smarttelefon eller nettbrett.

SiteGround har tatt en proaktiv tilnærming for å sikre at nettstedet ditt lastes raskt – uansett hvor i all verden de besøkende befinner seg eller hvilken enhet de bruker til å besøke. Bak kulissene på SiteGround-serverne er det massevis av teknologi for lynraske hastigheter, inkludert:

 • SSD-stasjoner, som er opptil 200% raskere enn tradisjonelle HDD-stasjoner
 • NGINX-serverteknologi, som forbedrer serverens responstid
 • SuperCacher – SiteGrounds skreddersydde cache-verktøy
 • Cloudflare CDN (innholdsleveringsnettverk)
 • PHP 7.3 og HTTP / 2, som hjelper med å øke hastigheten på nettstedet ditt

All denne teknologien betyr det Når nettstedet ditt er vert med SiteGround, lastes sider raskt. SiteGround hevder hastighetene er mellom 1,3 og 1,6 sekunder, avhengig av om du bruker SuperCacher. 

Jeg opprettet et SiteGround-testnettsted og evaluerte hastigheten ved hjelp av Pingdom for å bekrefte SiteGrounds hastighetskrav, og jeg fant ut at sider lastet inn på imponerende 0,383 sekunder. Les mer om SiteGrounds hastighetsøkende teknologi i vår ekspertanmeldelse.

InMotion har imidlertid ikke det samme nivået av hastighetsøkende teknologi på serverne. Den tilbyr “Maks hastighetssoner”, men etter å ha dypere inn i hva denne funksjonen er, ble jeg skuffet over å finne ut at dette var bare et fancy navn for alternativet å velge datasenter. Da jeg registrerte meg, fikk jeg imidlertid bare amerikanske baserte datasentre.

Den eneste andre ytelsesøkende funksjonen på InMotion-serverne er PHP 7.3. PHP 7.2 er aktivert som standard, og du må oppdatere manuelt til v7.3 i cPanel.

Jeg opprettet et teststed for InMotion og utførte den samme Pingdom-testen. Resultatene var bedre enn jeg håpet på, men fortsatt mye tregere enn SiteGround. InMotion-testnettstedet mitt ble lastet på 1,11 sekunder, til tross for at jeg sendte færre serverforespørsler enn nettstedet mitt SiteGround. Vanligvis, jo flere sideelementer (tekst, bilder, videoer osv.) Nettleseren din må be om fra serveren, jo lenger tid tar det å laste siden – men det var ikke tilfelle her.

Lastetid for side ved bruk av SiteGround's hosting

Lastetid for side ved hjelp av InMotion's hosting

Både InMotion og SiteGround har 99,9% oppetidsgarantier. SiteGround oppetidshistorie har et imponerende gjennomsnitt på rundt 99,98%, mens InMotion sitt oppetidsgjennomsnitt er 99,97%. Det fungerer i gjennomsnitt 8 minutter, 30 sekunder nedetid for SiteGround vs 13 minutter med InMotion.

Og vinneren er: SiteGround tar ledelsen i runde 1. Med en marginalt bedre oppetidspost sammenlignet med InMotion og betydelig bedre hastigheter, sikrer SiteGround at sidene dine alltid lastes raskt. 

Runde 2: InMotion vs SiteGround: Bare én har bransjeledende sikkerhetsteknologi

Hackingforsøk, skadelig programvare og brute force-angrep blir mer vanlig, og du må vite at dataene dine er sikre – eller i det minste i stand til å bli gjenopprettet hvis det er i verste fall, og dataene dine blir slettet.

SiteGround, en brukerfavoritt, inneholder en rekke sikkerhetsfunksjoner i sine planer, inkludert anti-bot kunstig intelligens (AI) teknologi for å forhindre brute force-angrep. Det gir også kontoisolering for å sikre at nettstedet ditt ikke blir påvirket hvis et annet nettsted på den samme serveren er infisert av skadelig programvare, samt regelmessig oppdaterte brannmurer for malware og annen skadelig kodebeskyttelse..

I tillegg utvikler SiteGround sine egne sikkerhetsoppdateringer i stedet for å vente på at tredjepartsutviklere skal frigjøre dem, så sårbarheter blir oppdatert raskere. Den gir også daglige sikkerhetskopier av dataene dine og holder dem i 30 dager, med verktøy tilgjengelig i cPanel for enkel gjenoppretting hvis dataene dine er ødelagte.

SiteGrounds sikkerhets-første tankesett

InMotion tilbyr også en sikkerhetssuite, som inkluderer hackbeskyttelse, DDoS (distribuert denial of service) beskyttelse, spambeskyttelse og et regelmessig oppdatert brannmursystem kjent som Smartwall Threat Defense System. 

Når det gjelder sikkerhetskopier, gjør InMotion ukentlige sikkerhetskopier av webområdet ditt – forutsatt at webområdet ditt ikke overstiger 10 GB. Hvis det gjør det, blir det ikke gjort sikkerhetskopier i det hele tatt. Du bør også være klar over at disse sikkerhetskopiene anses som en høflighet, og at du bare kan gjenopprette filer en gang i hver fire måneders periode. 

Hvis du vil ha sikkerhetskopieringsverktøy som du har mer kontroll over, tilbyr InMotion en betalt backup-tilleggspakke som lar deg stille sikkerhetskopieringsfrekvens og gjenopprette filene oftere. 

Og vinneren er: Siteground. Mens InMotion har et anstendig sett med sikkerhetsfunksjoner, vinner SiteGround denne runden på grunnlag av sin overlegne teknologi og gratis daglige sikkerhetskopier.

Runde 3: Er SiteGround god nok eller har InMotion bedre funksjoner? 

Leter du etter en vert som gir deg ubegrensede ressurser? Eller er du mer interessert i nyttige funksjoner du ikke finner andre steder?

For eksempel, hvis du trenger å være vert for mange store filer, begrenser InMotion ikke lagringsplassen din slik SiteGround gjør. På den andre siden, SiteGround tilbyr et iscenesettelsesverktøy som lar deg gjøre endringer på nettstedet ditt uten å påvirke liveversjonen. SiteGround har også fordelen med et CDN for hastighet og automatiske daglige sikkerhetskopier.

Den beste måten å sammenligne funksjonene som er tilgjengelige er i en oversiktstabell.

TrekkSitegroundI bevegelse
Oppbevaringsplass10 GB til 30 GB, avhengig av planenubegrenset
Pengene tilbake-garanti30 dager90 dager
Gratis domenenavnNeiJa, gratis det første året
Automatiske sikkerhetskopierJa, daglig og oppbevares i 30 dagerTillatelse av sikkerhetskopier begrenset til 10 GB
Gratis SSL-sertifikatJa, på alle planerJa, på alle planer
Gratis CDNJa, Cloudflare CDN Nei
båndbreddeunmeteredubegrenset
Gratis nettstedmigreringJa, fullført innen 24 timerJa
E-postkontoerubegrensetubegrenset
Ett-klikk applikasjonsinstallasjonJaJa
IscenesettelsesverktøyJaNei
AnnonseringskreditterNeiJa – beløpet varierer avhengig av planen din
Google Apps-integrasjonNeiJa

Og vinneren er: Det er uavgjort. I denne runden med InMotion Hosting vs SiteGround er det ingen klar vinner. Begge har gode funksjoner, og hvilken som vinner for deg vil avhenge av hva du trenger fra webhotellet. For full oversikt over alle funksjonene deres, må du sjekke ut ekspertanmeldelser om begge deler Siteground og InMotion Hosting.

Runde 4: SiteGround kan ikke slå InMotion’s Money-Back-garantiperiode

Når du betaler for en webhotellplan, vil du vite at du får den beste verdien for pengene – men noen ganger kan det være vanskelig å bedømme dette. Det er noen viktige spørsmål å stille som hjelper når du bedømmer verdi:

Må du betale foran på lang sikt for å få de laveste prisene?

Med SiteGround betaler du det samme månedlige beløpet uansett om du melder deg på ett, to eller tre år. Med InMotion må du imidlertid betale i front i to år for å få de beste prisene.

Er det funksjoner som den ene leverandøren inkluderer gratis, men den andre tar ekstra betalt for?

Med SiteGround får du automatiske daglige sikkerhetskopier som InMotion krever et gebyr for. InMotion tilbyr a gratis domenenavn for det første året av hostingplanen din, mens SiteGround gjør at du betaler for domenenavnet ditt.

Er det en gratis prøveperiode eller pengene tilbake-garanti?

Det er ikke en gratis prøveversjon av SiteGround, og heller ikke en for InMotion, men SiteGround tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. InMotion gir deg en imponerende 90-dagers pengene-tilbake-garanti, som er en av de lengste i webhotellbransjen.

Hvordan sammenligner vertsfirmaene på pris, både i utgangspunktet og ved fornyelse?

For den første perioden er SiteGround-priser lavere enn InMotion, men når det er på tide å fornye, vil du møte prisøkninger på opptil 300%. Med InMotion er prisene for den innledende perioden dyrere enn SiteGround, men fornyelsesprisene er bare rundt 15–20% høyere enn startprisene.

Og vinneren er: Nok en gang har vi uavgjort! SiteGround er en bedre verdi i utgangspunktet fordi det er billigere og du ikke trenger å betale på forhånd i en lengre periode, pluss at du får sikkerhetskopier og en CDN-gratis. Impressions fornyelsespriser er imidlertid rimeligere enn SiteGround. 

Runde 5: 24/7 support med InMotion Hosting vs SiteGround, men ventetidene skiller dem fra hverandre

Enten du er en nybegynner eller en veteran med webhotell, trenger du kundeservice en gang. Både SiteGround og InMotion tilbyr 24/7 kundestøtte via e-post, telefon og live chat.

Det ligger i kvaliteten på kundestøtten der de er forskjellige. SiteGround har et rykte på seg for å svare raskt og løse problemer raskt. Når jeg for eksempel kontaktet SiteGround via live chat, ble jeg koblet på under et minutt, og problemet mitt var fullstendig løst i løpet av 15 minutter.

InMotion er ikke så bra med sin kundestøtte, med ventetider i gjennomsnitt 10 minutter på live chat support. Andre kunder rapporterte om å vente 40 minutter på å få kontakt med en supportagent. Da jeg testet dette, tok det 12 minutter før en kundesupportagent svarte – og mer enn 45 minutter før problemet ble løst.

Og vinneren er: Det kan bare være SiteGround her. Det er ikke noe som slår kvaliteten og hastigheten på SiteGrounds kundesupport, spesielt ikke via live chat. Støtten til InMotion er god, men SiteGround er ganske enkelt bedre.

Velg SiteGround for ytelse, sikkerhet og support

Våre anbefalinger

Til syvende og sist er SiteGround et stort valg for de fleste typer nettsteder. Det gir overlegen støtte, bedre sikkerhet, og gir deg noen av de raskeste sidehastighetene i bransjen. For å finne ut mer om hvorfor du bør velge SiteGround, Les vår grundige gjennomgang.

Imidlertid er det noen tilfeller når InMotion kan være et bedre valg for nettstedet ditt. Hvis du for eksempel trenger mer lagringsplass, har InMotion ikke grenser. InMotion er bedre når det gjelder nettsteder som krever mer ressurser, men du må ta vare på dine egne sikkerhetskopier eller betale ekstra for sikkerhetskopitillegget.

SitegroundInMotion Hosting
OpptredenHastighetsøkende teknologi for hurtiglasting av siderLar deg velge datasenter og tilbyr PHP 7.3
SikkerhetAutomatiske sikkerhetskopier og bransjeledende sikkerhetsfunksjonerSikkerhetsfunksjonene er gjennomsnittlige, men du betaler mer for sikkerhetskopier
FunksjonerIscenesettelsesområdet er en enestående funksjonIngen grenser for lagring og båndbredde, og du får et gratis domenenavn i et år
VerdiPrisene er ikke avhengige av en lang innledende forpliktelse, men fornyelsesprisene er høyeFornyelsesprisene er mer lommevennlige, men startprisene er høyere
Kundeservice24/7 support, og responstider for support er utmerket24/7 support, men du kan vente i opptil 40 minutter på å bli koblet til
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map