Fiverr Learn Review – Beste online kurs for frilansere? 2020

Fiverrs nye online kursplattform, Fiverr Learn, inneholder noen store instruktørnavn. Hvert kurs ser ut til å bli vurdert til minst fire av fem stjerner. Men det samme er de fleste Fiverr-konserter – og det er ingen hemmelighet at de ofte er av lav kvalitet.


Så hvordan vet du om det er den virkelige avtalen? Hvis du skal investere tid og penger på et kurs, du vil føle deg trygg på at det faktisk vil hjelpe deg å lære nye ferdigheter slik at du til slutt kan tjene mer penger som frilanser.

Ikke bare har jeg brukt timer på å forske på plattformen, jeg tok faktisk et kurs på Fiverr Learn for å virkelig teste kvaliteten. I min Fiverr Learn-anmeldelse vil jeg svare på spørsmålene som jeg er sikker på at du allerede lurer på:

 • Hva slags kurs er tilgjengelige?
 • Hvor mye koster det deg?
 • Hvordan kan det sammenlignes med de andre alternativene dine??
 • Gjør disse kursene fornuftige for deg?

Hvis du er klar til å begynne å få noen nye ferdigheter og øke frilanseringsspillet ditt, kan du begynne her. Dette objektive blikket på Fiverr Learn vil hjelpe deg med å finne ut om det er på tide å registrere deg på et kurs, eller begynne å lete et annet sted.

Hva er Fiverr? En rask oppsummering

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image1

Fiverr Learn er en annen online kursplattform, som ble lansert i slutten av 2018. Det er hovedsakelig for frilansere og mennesker som ønsker å hente en ny markedsførings- eller kreativitet.

Kursene er fokusert på spesifikke ferdigheter som kan tilbys som en spillejobb på Fiverr-markedet.

Men i motsetning til Fiverr-markedet, ikke noen kan legge ut et kurs på Fiverr Learn. I stedet kommer kurs fra bare en valgt gruppe instruktører som er på toppen av sine felt. Du kan ta et kurs fra folk som:

 • Jon Youshaei: Markedssjef på YouTube
 • Sharon Lee Thony: Wharton MBA med mer enn 15 års erfaring som digital markedsfører for globale merkevarer
 • Ian Cleary: En kjent innholdsmarkedsfører og grunnleggeren av RazorSocial
 • Aaron Nace: En YouTube Photoshop-pedagog med mer enn 1,5 millioner YouTube-abonnenter
 • Keith Harris: En Fiverr-frilanser i mer enn seks år, med mer enn 600 5-stjerners anmeldelser

Typer kurs som tilbys på Fiverr Lær

Du skal ikke finne kurs i litteraturvitenskap eller informatikk på Fiverr Learn – alle kursene er fokusert på enten digital markedsføring eller kreative ferdigheter.

Noen kurs er relatert til hverandre og kan kjøpes sammen som et “program”, men det er også en rekke frittstående alternativer.

Når du fullfører et kurs, får du et lite merke på Fiverr-profilen din, som – i teorien – kan hjelpe deg med å vinne flere jobber på Fiverr-markedet.

Kurs for digital markedsføring

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image2

Det er bare 11 emner for digitale markedsføringskurs akkurat nå. Det er også to programmer (som inkluderer to til tre kurs) hvis du vil ha et markedsføringssertifikat online i form av en profilmerke.

Kursene fokuserer på grunnleggende emner, som:

 • Grunnleggende om Instagram-annonser
 • Blogg innholdsstrategi
 • Grunnleggende SEO
 • Google Analytics
 • Analyse av digital markedsføring

Hvis du allerede har noen års erfaring som digital markedsfører, er det lite sannsynlig at du finner noen nyttige kurs. Hvis du er ny i bransjen, Dette kan være et bra sted å begynne å bygge et grunnlag for frilanserkarrieren.

Kreative nettkurs

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image3

Det er noen flere kreative kurs for øyeblikket, 17 totalt. I tillegg er det tre programmer som bringer relaterte kurs sammen til en nedsatt pris.

Igjen er fokuset mest på å utvikle grunnleggende kreative ferdigheter, inkludert alternativer som:

 • Bruker Adobe Photoshop
 • Fortelle historier
 • Lage illustrasjoner
 • Lage merkestrategier

Fiverr Lær priser (er det noen skjulte avgifter?)

For å kjøpe et kurs på Fiverr Learn, må du opprette en standard Fiverr-konto (hvis du ikke allerede har en).

Det tar bare et minutt å klikke på “Kjøp” -knappen og avslutte sjekken. Da har du øyeblikkelig tilgang til kurset.

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image4

Du kan betale med et hvilket som helst større kredittkort (Visa, MasterCard, American Express) eller PayPal. Det er ingen skjulte avgifter som dukker opp når du starter kjøpsprosessen.

De fleste kurs varierer fra $ 19 til $ 90, men det er hyppige salg og kuponger som kan redusere kostnadene betydelig.

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image5

Kan du få refusjon?

Det er ingen pengene-tilbake-garanti, men det er en ganske løs tilbakebetaling politikk.

Så lenge du ikke er ferdig med et kurs du kjøpte, kan du kontakte kundestøtte for å be om refusjon innen 30 dager etter at du kjøpte det. I de fleste tilfeller, bør du få tilbakebetaling innen fem til ti virkedager.

Hvis du kjøper et program med flere kurs, kan du bare få refusjon for kursene som er ufullstendige.

Jeg tok et kurs: Her er mine tanker

Jada, Fiverr Learn ser pent ut fra utsiden, men for å virkelig gjennomgå plattformen, trengte jeg å oppleve den selv.

Siden jeg har skrevet om markedsføring på nettet og jobbet som frilansekonsulent i mange år, bestemte jeg meg for å ta et SEO-relatert kurs (Website Technical Audit Fundamentals). Jeg tenkte på denne måten at jeg kunne bedømme om konseptene var godt dekket eller manglet.

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image6

Det jeg likte med det

Programvaren ser bra ut og er intuitiv å bruke. Navigasjonen er alt på venstre panel, som viser deg hvilke seksjoner du har fullført.

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image7

Jeg liker at du har en erfaren og kunnskapsrik instruktør. De valgte emnene ble dekket tydelig og nøyaktig.

Det er også nyttig at hver seksjon er delt inn i mindre biter. Dette kan gjøre at klassen føles mer håndterbar, hjelpe deg med å passe den inn i din travle timeplan og holde deg motivert underveis.

Kurset inkluderte 23 videoer som totalt var på litt over en time. Med en prislapp på rundt $ 20, virker dette omtrent riktig, eller kanskje litt på kortsiden.

Hvis dette virker høyt for deg, bør du vurdere kostnadene ved et universitetskurs, som ofte er mer enn $ 1000 i 40 timer. Det fungerer til et tilsvarende beløp i timen, og i begge tilfeller blir du lært av virkelig kunnskapsrike instruktører.

Hva jeg ikke likte med det

Selv om det var noen gode ting med kurset, var det også noen få ting som jeg fant mindre enn imponerende.

For det første var lydkvaliteten ikke bra. Jeg kan ikke si sikkert, men det hørtes ut som at professoren bokstavelig talt brukte den bærbare mikrofonen hennes til å spille inn – ikke akkurat profesjonell kvalitet. Enda viktigere, det var distraherende. Imidlertid kan andre kursvideoer være forskjellige.

neste, det er ingen steder å stille spørsmål. Det er ingen kommentarseksjon, forum eller måte å be instruktøren – eller en annen student – om hjelp hvis du ikke forstår noe.

Den siste problemstillingen jeg hadde var temaene som var inkludert i kurset. Det hoppet helt fra det grunnleggende om teknisk SEO til pitching-klienter og å få arbeid.

Fiverr Learn Review - Beste online kurs for frilansere-image8

Du har kanskje ikke så mye erfaring med SEO, men hvis du gjør det, vet du at SEO-konsulenter ikke har et stort rykte generelt. Og det er fornuftig. Det er en veldig lav inngangspost, og mange mennesker som ikke har erfaring (foruten å lese et blogginnlegg eller to) begynner å kalle seg eksperter. Dette kurset er en del av problemet.

På ingen måte gir dette kurset deg hvor som helst i nærheten av nok informasjon til å kunne kompetent tilby en full teknisk SEO-tjeneste og faktisk fikse klientproblemer. Du vil havne over hodet og potensielt skade noen virksomhet.

Det ville være en ting hvis dette kurset førte til et mellomkurs om teknisk SEO, men det gjør det ikke. Det er helt ment å være et frittstående kurs som er nok til at alle kan begynne å tilby SEO-konserter på Fiverr-markedet.

Er Fiverr lære bedre enn alternativene?

Selvfølgelig er det andre steder du kan ta online-kurs, som Udemy og Coursera. Hvordan sammenligner de? Vel, Fiverr Learn oppfyller sin egen nisje, som er lett å se når du ser på topp plattformene head-to-head.

Fiverr LærUdemyCoursera
Kurs undervist av:BransjefolkHvem som helst kan legge ut et kursToppbedrifter og universitetsprofessorer
Typisk kurspris:$ 19- $ 90Gratis- $ 200Gratis å melde seg på (koster $ 29 – $ 99 for de fleste sertifikater)
Antall kurs:~ 30100000+2700+

Udemy og Coursera har kurs om alt – men konkurrerer egentlig mer med hverandre enn med Fiverr Learn. Disse plattformene er ment for fagpersoner som ønsker å få nye ferdigheter til å lande en jobb eller forfremmelse. Men for reklamer og digitale markedsførere er ikke disse kursene veldig nyttige.

Fiverr Learn fokuserer på frilansere, ikke ansatte. Kursene er ikke så lange eller brede. I stedet fokuserer de på spesifikke, handlingsdyktige ferdigheter som kan tilbys som spillejobber.

Hvis du leter etter de beste online markedsføringskursene, tror jeg Udemy kommer foran Fiverr Learn. Kursene går vanligvis i mye mer dybde, og det er flere ressurser tilgjengelig. Men Fiverr Learn er fremdeles relativt ny, så dette kan endre seg i fremtiden.

Vil Fiverr lære dominere det elektroniske kursmarkedet?

Fiverr Learn tar ikke sikte på å bli den neste Udemy eller Coursera.

derimot, det er den første i sitt slag som virkelig fokuserer på kurs spesielt for frilansere. Den vil at du skal lære med Fiverr-kurs, og deretter bli en frilanser (eller en mer vellykket frilanser) på sin markedsplass.

Og selv om det begynner å bli en anstendig start, er det måter det kan forbedres for å etablere en mer solid posisjon i denne nisjen. Faktisk ville jeg ikke bli overrasket om rivaliserende frilansmarkeder som Upwork lanserte sin egen kursplattform i løpet av nærmeste fremtid.

Foreløpig må Fiverr Learn fokusere på å legge til:

 • Flere kurs
 • Mer avanserte kurs
 • Forum, kommentarer eller andre ressurser for å hjelpe studentene

Jeg tror Fiverr Learn vil være nyttig hvis du prøver å lære det grunnleggende om freelancing innen digital markedsføring eller et kreativt felt. Men hvis du allerede har mange års erfaring, vil det ikke være til stor hjelp.

Hvis du ender med å melde deg på en klasse, kan du forvente å gjøre noe ekstra læring utenfor kurset hvis du virkelig vil tilby utmerkede frilansstjenester.

Hvis du vil lære mer om Fiverr-frilansplattformen, må du ikke gå glipp av vår grundige gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map