8 trinn for å opprette en vellykket Fiverr-spillejobb (THAT WORKS) 2020

Fiverr er et flott sted for en mas eller til og med å tjene en heltidsinntekt. Det er enda bedre enn Upwork, Freelancer.com, eller mange av de andre frilansaggregatnettstedene. Det er ingen abonnementsavgift, og det er gratis å legge ut spillejobber. Du kan bygge flere spillejobber for å vise frem nøyaktig hva du har å tilby og gjøre dem attraktive for potensielle kunder. Det er heller ingen bud på prosjekter – klienten kommer rett til deg.


Det viktigste aspektet ved å være frilanser på Fiverr er å bygge spillejobben din. Kjøpere har mange valgmuligheter på Fiverr, fordi det er titusenvis av tjenesteleverandører. Så, hvordan sikrer du at spillejobben din får flest klikk?

Les først: 

Den beste måten å bygge din første Fiverr-konsert på? Kjøp en Fiverr konsert for $ 5. Bortsett fra at det er billig, kan du kjøpe noe du måtte trenge – noen til å korrekturles ditt spilleinnhold eller til og med et Fiverr-spillebilde. Bortsett fra å se mer profesjonell og fange blikket for potensielle kunder, vil du forstå hele prosessen – hvordan noen ser på miniatyrbildene i søkeresultatene, hvordan du skriver “Om denne spillejobben” og hvordan den generelle bestillingsprosessen fungerer. Dette garanterer at din Fiverr konsert vil være den beste den kan være fordi du gjorde spillejobben din til den mest attraktive og kjøpsprosessen enkel. 

Det er ganske nedslående når du lager en spillejobb og det er praktisk talt ingen respons. Men sannheten er at du KAN tjene penger på Fiverr—du må bare prise spillejobben din for å lykkes. Hvis du begynner fra bunnen av, er det måter å gjøre spillejobben din fremfor resten.

Selv om du allerede har en Fiverr-konto og har satt opp den første spillejobben din, er det alltid rom for forbedring, ikke sant? Du kan bruke tipsene vi vil dele for å gjøre det bedre og mer vellykket. Slik begynner du å få oppmerksomhet og tjene penger.

Trinn 1: Finn din ideelle Fiverr-underkategori og tjenester

Når du bli med Fiverr som selger, det første de forteller deg å gjøre er å lage din egen spillejobb. Men før du velger den første kategorien som dukker opp i hodet, kan du ta litt tid på å utarbeide din ideelle nisje og tjenestene du kommer til å tilby.

For å gjøre det, kommer du til se på Fiverr slik en kjøper ville gjort. Du kan gjøre det enkelt ved å klikke på Kjøp-lenken i navigasjonsmenyen.

Etter det, bruk menyknappene øverst for å finne hovedkategorien som samsvarer med tjenestene du ønsker å tilby. Hold markøren over hvilken som helst lenke, så ser du en undermeny med underkategorier. Utforsk disse i detalj, slik at du kan velge den perfekte til spillejobben.

Fiverr søkefunksjon

Når du klikker på en underkategori, må du ta hensyn til menyen til venstre på siden. Dette har ytterligere forbedringer, og gir deg en ide hva kjøpere vil se etter når du velger tjenestene dine.

eksempler:

 • I underkategorien Whiteboard og Animated Explainers kan du segmentere etter animasjonstype (tavle, 2D, kinetisk) og etter utdataformat (MP4, AVI, MOV)
 • I underkategorien E-postmarkedsføring kan du segmentere etter e-postplattform og etter hva som er inkludert (responsiv design, kampanjeutvikling, grafikk)
 • I underkategorien Chatbots kan du segmentere etter chatbot-plattformen (Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram) og etter formål (kundeservice, shopping, underholdning)

fiverr oppsett

Bruk disse til lag en kort liste over hva du vil tilby kjøpere når du lager din egen spillejobb.

Trinn 2: Sjekk ut konkurransen

Når du har avgrenset hva du planlegger å tilby, er neste trinn å se hvem du har opp mot. Når du er i en underkategori, viser standardvisningen anbefalte tjenesteleverandører. Men mange kjøpere vil være mer interessert i hvem som har god resultater – dette er konkurrentene dine.

For å finne dem, endre standardvisningen fra anbefalt til bestselger. Dette vil fortelle deg hvilke spillejobber som allerede er populære, og gi deg en følelse av hva slags service du har å tilby for å gjøre dine like populære.

fiverr konkurranse

Vær oppmerksom på selgerne med hundrevis eller tusenvis av anmeldelser, og en stjerneklassifisering på 4,7 eller høyere. Det er den du vil slå. Når du blar gjennom profilene deres, se etter:

 • Hvordan de beskriver tjenesten deres
 • Enten de tilbyr noe du også kan tilby
 • Hvis det er noen tillegg du kan tilby som de ikke tilbyr

Bla ned til slutten av spillebeskrivelsen deres, og sjekk nøkkelordene de bruker for å beskrive spillejobben deres. Noter disse til når du lager din egen spillejobb.

Gjør dette for flere selgere til du føler at du har tak i hva kjøpere i din nisje virkelig ønsker. Så er det på tide å bytte tilbake til Selling-grensesnittet og begynne å sette opp din Fiverr-konsert.

Trinn 3: Lag en tiltalende tittel

Med tusenvis av tilbydere å bla gjennom, vil kjøpere bruke spilleprogrammet som en praktisk måte å bestemme hvilke spillejobber som er verdt tiden deres. Så det er viktig å fremheve ditt unike salgsargument og si hva som står i dem for de 80 tegnene du har til å tittelen din Fiverr-konsert.

oppretting av fiverr tittel

Tre måter å få tittelen til å skille seg ut:

 1. Bruk adjektiver for å beskrive tjenesten din. De fleste selgere sier at tjenestene deres er profesjonelle, men hvis du legge til litt følelserpå, så skiller tittelen din ut. I eksemplet nedenfor tilbyr en videoselger en “fantastisk” video.
 2. Inkluder en ekstra relatert tjeneste. Med video kan du for eksempel legge til at du gjør etterproduksjon.
 3. Legg til leveringstiden din. Hvis du skal levere produktet eller tjenesten din innen 24 timer, er det verdt å nevne i tittelen.

fiverr skjema for å fylle ut

Pro tips: Fiverr anbefaler deg det opprett den første gig-tittelen ved hjelp av nøkkelordene som du vil at folk skal finne deg sammen. Det vil gi deg en nøkkelordrik URL som er bra for SEO og søk på stedet. Når du har lagret spillejobben din, kan du gå tilbake og endre tittelen ved å bruke tipsene ovenfor.

Trinn 4: Velg din underkategori og tagger

Velg din spillekategori. Fiverr vil anbefale underkategorier basert på ditt valg, men bruk forskningen du gjorde tidligere for å velge underkategori hvor du kan konkurrere effektivt med andre selgere.

Mens du er der, velg spilleprogrammetadataene dine. Dette er andre filtreringsalternativer for spillejobben din, som beskrevet i vårt første trinn.

Til slutt, legg til taggene du identifiserte fra din tidligere forskning. Du kan velge opptil fem.

Husk at underkategorier, metadata og tagger vises som filtreringsalternativer for kjøpere, så velg med omhu.

Trinn 5: Lag og pris dine Fiverr Gig-pakker

Som Adam Warner påpeker i How to Post a Gig to Fiverr, kan du bruke tre pakker i Fiverr-spillejobben øke inntektene med hele 64%. Så det er absolutt verdt å gjøre.

Etter at du har tittelen din spillejobb for å vise hva som blir tilbudt, har du 100 tegn til lag en fengende beskrivelse for hver spillepakke.

Velg spilleprogrammene dine. Disse varierer avhengig av underkategorien du er i:

 • Grafisk design gir deg alternativer for antall konsepter inkludert, oppløsning, 3D-mockups og mer
 • Innholdsmarkedsføring gir alternativer for ytterligere optimaliserte titler, handlingsplaner for markedsføring, deling av innhold og mer
 • Forretningsplanskriving gir alternativer for kundeemner, kald samtale, kald e-post og mer

fiverr konsertoppretting

Angi prisen for hver pakke hvor som helst mellom $ 5 og $ 995.

Pro tips: Ta i betraktning Priser tjenestene dine lave i starten for å tiltrekke seg flere kjøpere. Fiverr har et nivåsystem basert på antall bestillinger du gjør og vurderingene du får. Jo høyere du går, jo mer synlige og vellykkede konserter vil være. Når du har beveget deg opp et nivå og har flere femstjerners rangeringer og anmeldelser, kan du øke prisene.

Legg deretter til spillejobbene dine. Dette er ting du kan ta betalt mer for, som:

 • revisjoner
 • Ekstra rask levering
 • Mer tid brukt på spillejobben

Igjen, mulige spilleutstyr varierer avhengig av underkategorien for spillejobben din. Du kan også lage dine egne.

fiverr gig statister

Pro tips: Hvis du vil tiltrekke deg en høyere pris for spillejobben din fra starten, vurdere å bli en Fiverr Pro. Etter at plattformen har sjekket legitimasjon, vil du være en del av et mindre utvalg av selgere, noe som gjør det mer sannsynlig at spillejobben din vil lykkes

Trinn 6: Vinn kjøpere med din spillebeskrivelse

Det neste trinnet i å lage en vellykket konsert med Fiverr er å skrive en spillebeskrivelse som gjør at folk vil kjøpe. Du har mye plass å leke med, så dette er hva du gjør:

 • Uthev fordelene for kjøpere, inkludert hvordan tjenestene dine vil hjelpe dem med å oppnå suksess eller vinne forretninger
 • Si hvorfor du er den rette personen for dem å jobbe med. Femstjernerselgere med tusenvis av glade kunder fører vanligvis med denne informasjonen, fordi det hjelper til med å forsikre potensielle kjøpere om at de velger riktig spillejobb
 • Oppgi tydelig hva som er inkludert i tjenesten du tilbyr
 • Inkluder lenker til sosialt bevis—Hvis du har en ekstern portefølje som gjør at tjenestene dine ser bra ut, er dette stedet å si det

fiverr konsertoppretting

Fullfør beskrivelsen din innen legge til noen vanlige spørsmål om tjenesten din. Hvis du ikke er sikker på hva du skal legge til her, kan du gå tilbake til de bestselgerne du så på tidligere, og sjekk spørsmålene kjøperne stiller. Gjenta deretter disse og legg til dine egne svar for å lage en FAQ-seksjon for spillejobben din.

På neste side, fortell kjøpere hva du trenger for å levere spillejobben. Hvis du for eksempel lager en logo, vil du vite noe om merkevaren deres. Og hvis du skriver innhold, må de gi deg informasjon om sitt publikum.

Trinn 7: Boost Fiverr Gig Suksess med Visuals

En av de beste måtene å ha en vellykket Fiverr-konsert er å sørge for at flere ser det. Fiverr sier at å lage en spillefilm kan øke synligheten med opptil 200%.

Gig-videoer er bare 75 sekunder lange, så tell hvert sekund. Tips for å forbedre spillejobben din inkluderer:

 • Bruk naturlig bakgrunnsbelysning
 • Se direkte på kameraet
 • Vis frem din personlighet for å hjelpe kjøpere til å føle seg komfortable

Pro tips: Du bør også legge til bilder som viser arbeidet ditt i konsertgalleriet. Dette er en god måte å få oppmerksomhet som ny selger, noe som kan hjelpe din Fiverr-konsert å skille seg ut og gi den en suksess for å lykkes

Trinn 8: Markedsfør ditt konsept for økt synlighet

Hvis du vil ha en vellykket konsert med Fiverr, er det ikke nok til å lage en god liste. Du må også gi folk beskjed om at det er der, slik at du kan få rangeringer og anmeldelser som utgjør forskjellen mellom suksess og fiasko. Her er noen tips for å hjelpe med dette:

 • Del spillejobben din på sosiale medier. Enten du er på Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram eller et annet nettverk, er det en utmerket måte å fortelle folk om at du har en spillejobb på Fiverr. Vurder å sette opp en dryppmarkedsføringskampanje med et verktøy som MissingLettr for enda mer gigtsynlighet.
 • Last ned Fiverr-appen. Dette gjør det enda enklere å dele spillejobben din på sosiale medier, og du kan dele via mobile meldingsnettverk som WhatsApp også. Bare gå til delen “Fremme dine spillejobber” i appen for å få tilgang til denne funksjonen.
 • Bruk Quora for å få trafikk til spillejobben din. Dette er noe Fiverr anbefaler. Alternativer for å bruke Quora inkluderer blogging og svar på spørsmål relatert til spillejobben din. Du kan også inkludere spillejobben din der det er aktuelt i Quora-profilen din.
 • Bruk sosiale annonser for å markedsføre spillejobben din. Facebook er et flott sted å gjøre dette, ettersom det har et publikum på mer enn to milliarder kroner. Du kan nå personer som er interessert i tjenestene dine ved å bruke så lite som $ 10 eller $ 20. Du kan også vurdere å annonsere til bedrifter på LinkedIn, ettersom mange kanskje er ute etter rimelige forretningstjenester.

fiverr promoter spillejobben din

Slik premierer du ditt konserter for suksess

Som du kan se, handler det å lage en vellykket Fiverr-konsert ikke bare om selve spillejobben. I stedet, det handler om hva du gjør før og etter at du har laget spillejobben.

Å gjøre konkurransedyktig forskning på forhånd hjelper deg å lage en spillejobb som er designet for å appellere til målkjøperne. Og markedsføring av spillejobb til dine egne nettverk og utover det utvides til å tiltrekke deg mer virksomhet.

Nå er det over til deg å lage din egen vellykkede Fiverr gig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map