5 beste malingsider for destinasjonssider for mailchimp (DET KONVERTER) 2020

Landingssider fungerer. Du vet det, jeg vet det, og det er derfor vi er her. Vi er også her fordi MailChimp har en destinasjonssideoppretter, og du vil vite om det er verdt tiden din. Mer spesifikt, vil du vite om malene er bra.


Jeg ville også vite om disse malene, så jeg gikk gjennom dem alle for å finne de beste og de verste. Og vel, som forfatter er det den vanskelige biten for meg: I disse artiklene lister jeg vanligvis de beste malene (eller i det minste mine personlige favoritter) og sammenligner dem med de jeg anser som underparametere..

Imidlertid kan jeg faktisk ikke si at noen av destinasjonssidene på Mailchimp er “forferdelig.” De er i det minste ganske anstendige, og stort sett er de gode.

Når problemene går, har jeg hatt det verre. Jeg vil bare kaste over favorittene mine, og gå over resten i lettere detaljer. Det er bare åtte totalt, uansett.

The Great Mailchimp Landing Page Maler

Merk: Jeg vil avstå fra å si ting som “Denne malen er ren og moderne” fordi de alle er rene og moderne. Dessuten er ikke designene nøyaktig satt i stein, fordi du kan legge til ting som bakgrunnsbildeoverlegg, og gjøre endringer i den generelle estetikken ved å velge avrundede hjørner, eller endre knappestilene.

OK, la oss gjøre dette…

bandmedlemmer

5 Beste Mailchimp Landing Page Templates-image1

Jeg liker bandkamerater mest fordi den skiller seg ut fra resten med farger, estetikk og det at den tydelig er designet for å brukes sammen med illustrasjoner.

La oss være tydelige: Alle disse mer “utslettede” destinasjonssidesignene er ikke begrenset til eksempelinnholdet. Bandkamerater er ikke en musikkfokusert mal så mye som det er et design ment å markedsføre appen din. Men selvfølgelig, hvis appen din ikke handler om musikk, kan det hende du må skaffe deg egne illustrasjoner.

Moderne

5 Beste Mailchimp Landing Page Templates-image2

Moderne er noe av det beste fordi det er enkelt og enkelt å tilpasse til andre formål. Mens et par av de andre designene kan føles litt begrensede på grunn av deres ganske spesifikke prøveinnhold (selv når de virkelig ikke er det), er Modern tydeligvis mer fleksibel.

Maria

5 Beste Mailchimp Landing Page Maler-image3

Maria er helt klart designet for bestillinger, og i dette eksemplet bestillinger for en catering. Selvfølgelig kan du bruke det til noe annet ved å slå av noen få bilder. Igjen, jeg elsker fleksibiliteten og enkelheten i det hele.

Gardenhause

5 Beste Mailchimp Landing Page Maler-image4

Trenger du å selge noen planter eller ellers veldig grønne ting? Gardenhause er malen din. Den er designet som en nyhetsbrevfelle, men selvfølgelig kan du legge til hvilken som helst funksjonalitet du vil fra sidebyggeren. Det kommer med innebygd funksjonalitet for å gi rabatter til folk som melder seg på, så det er kult.

Villlandet

5 Beste Mailchimp Landing Page Templates-image5

Wild Country … det er bra. Det skiller seg ikke så mye ut fra resten, men det er fremdeles bra. Den er designet for å la folk raskt be om informasjon om begivenheter av utendørssorten, og det lykkes med det.

Bare-Bones mailchimp destinasjonsmaler

Disse malene har ikke navn, så jeg har måttet gi dem egne navn. De er også, som overskriften sier, bare bein. De er ment å tilpasses og redigeres til du er fornøyd med dem. Du må velge alle bildene og alle fargene. Så hvis du vil komme inn på detaljene, er dette malene for deg.

Jeg har kalt dem Brian, Steve og Sir Fluffington III.

Brian

5 Beste Mailchimp Landing Page Templates-image6

Brian er den enkleste malen i Mailchimp sitt bibliotek. Jada, du kan legge til det, men det er ikke meningen at det skal være en av de lange. Dette er den slags malen for når du vil si: “Vi har noe kjempebra! Registrer deg, så forteller vi deg når den kommer hit. “

Dessverre er det egentlig ikke så mobilvennlig som det kan være. Denne trenger virkelig en responsiv oppdatering … men jeg vil fortsatt ikke kalle den “dårlig.”

Steve

5 Beste Mailchimp Landing Page Templates-image7

Steve er en grunnleggende, generell destinasjonsside mal. Du kan bygge nesten hva som helst basert på Steve. Vel, nesten alt innenfor funksjonene til Mailchimp.

Sir Fluffington III

5 Beste Mailchimp Landing Page Templates-image8

Sir Fluffington III er malen til å begynne med når det du har er en haug med bilder av produktene dine, og du vil vise dem frem på ett sted. Det er den perfekte destinasjonssiden malen for når du skal selge, tror jeg.

Så hvor god er en destinasjonsside for Mailchimp?

Mailchimp sine destinasjonssider er et godt alternativ hvis du liker den “rene og moderne” stilen, og hvis du ikke trenger for mye variasjon når det gjelder layout. Hvis du allerede bruker de andre tjenestene til Mailchimp, er det enda bedre, fordi alt er integrert allerede.

Du har riktignok andre alternativer. For eksempel, Themeforest og Temp har tusenvis av destinasjonssidesmaler mellom seg, med mye mer variasjon. Hvis du er komfortabel med litt HTML og kanskje CSS, kan en av markedsplassene være et bedre alternativ.

Husk også at mange bruker Mailchimps standardmaler, slik at landingssidene dine vil se veldig ut som mange andre – hvis ikke identiske. Tredjepartsmaler har en tendens til å være ganske fancy, hvis det er din greie, med flere alternativer for bildegallerier, bildeskyttere, navigasjonsmenyer, avansert animasjon og mer.

Men så lenge det ikke plager deg, er maler til Mailchimp gode, pålitelige og vil definitivt konvertere. Og hvis du vil vite hvordan du oppretter en landingsside i Mailchimp, har nettstedet noen ganske enkle guider for det. Du bør også sjekke guiden vår for å planlegge og designe destinasjonssider for noen få ideer for å gjøre din best mulig.

Hvis du vil lære mer om Mailchimp, ikke gå glipp av vår grundige gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map